unelmien untuvatakki

Kaupallinen yhteistyö: Joutsen Finland Oy

rakastan vaatteita, jotka ovat ilmeeltään niin mutkattoman tyylikkäitä, että näyttävät vuodesta toiseen upeilta.

vuosien saatossa lähes olemattomiin niukentunut hankintafilosofiani suosii ainoastaan vaatteita, jotka ovat tarpeellisia ja kestävät käyttöä – tämä kaikki visuaalisuudesta ja kauneudesta luonnollisesti piiruakaan tinkimättä.

höyhenenkevyt Ilma– untuvatakki on kaikkea tätä.

vaikka valtavasti on väliä sillä, miltä takki näyttää ja tuntuu, väliä on myös sillä, mitä takki kätkee sisäänsä.

kotimaisissa  Joutsen- untuvatuotteissa käytetään ainoastaan lihateollisuuden sivutuotetteena syntyvää untuvaa. siis jätettä, joka muutoin menisi hukkaan.  jokainen höyhenerä ostetaan näytteiden perusteella, mistä näytteestä käy ilmi mm. miten lintua on eläessään ruokittu  –  huippulaatuista untuvaa saadaan vain ehdottoman hyvin hoidetuista linnuista.

Joutsenen uniikissa kaksivaiheisessa käsittelyssä esipestyt untuvat pestään tehtaalla vielä kertaalleen, jotta untuva on varmasti täysin puhdas ja pölytön. tämän käsittelynsä ansiosta Joutsen on ainoa alallaan, jolle on myönnetty Allergia-,iho- ja astmaliiton Allergia-tunnus.

täydellisen puhdas untuva on kevyempää, ja sitoo paremmin lämpöä, kuin pesemätön untuva – tämä mahdollistaa määrällisesti untuvan vähäisemmän käytön halutun lämmön aikaansaamiseksi.

ja tämä jos jokin, tuntuu kun takin nostaa harteilleen.

olen uudesta takistani niin onnellinen. olen onnellinen myös puolisoni puolesta, ja upeasta Aarni takistaan, jonka hänelle yllätyksenä järjestin. molemmissa takeissa huomio kiinnittyy minimalistiseen tyyliin, muhkeaan muotoon ja ihanan isoon huppuun.

omassa oversize mitoitetussa takissani pidän erityisesti myös takapuolen yli reippaasti yltävästä helmasta, joka pitää pakarat piilossa viimalta.

kiitos Joutsen ihanimmista joululahjoista koskaan – tällaista keveyttä ja lämpöä, en ole ylläni ennen kokenut.

Tiiu Piret 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *