uskomaton tiistai

lainahöyhenissä

 

aivan posketon tiistai, eikä päivä edes puolessa!

koko aamu alkoi upealla auringonnousulla ja meikäläinen talsi nilkat viimasta kärsien suosikkibootseissa töihin. lounaanhakureissulla päätin kurvata Jyväskylän ainoaan Uffiin, kun en ole aikoihin siellä piipahtanut. ja heti ensimmäisessä rekissä pönöttää Helmut Langin jumalainen neuletoppi sekä Preen Plaza- niminen cocktailmekko, joka mm. Net-A-Porterissa on myyty loppuun vajaan 800 euron hintalapulla.

löydöistäni mykistyneenä kipitin vähin äänin kassalle ja kuiskasin kassaneidille Preen vihreää mekkoa ravistellen että "tiedätkö mikä tämä on?". 

tuossa ne nyt roikkuu hengarissa työpöydän nurkalla ja odottaa kiivaasti kotisovitusta. #älytöntä

translation// had a truly unbelievable tuesday morning - bought an amazing Helmut Lang knitted top and a cocktail dress by Preen from a local triftshop.

Kommentit

milou (Ei varmistettu)

no huuhhhuuuuuh! sulla on kyllä ihan kreisi kirppistuuri. ei noin voi edes käydä!! onnea löydöksistä xx ps. odottelen innolla outfit postauksia vaihteeksi! :)

Piret
lainahöyhenissä

siis en usko tätä itsekään - ei tällaisia vaatteita ole mahdollista löytää mistään Keski-Suomen perukoilta ylipäätään? asukuvia tulossa hyvinki pian - yritän jopa saada nämä uutuudet kuvattua mahd. pian !

jet (Ei varmistettu)

Siis kysymyshän kuuluu myös että MITEn ne ovat päätynett Jyväskylän Uffille?!

Ja toinen: MIKSI joku on luopunut niistä? vienyt UFFILLE?
Whoot?

Piret
lainahöyhenissä

olen pohtinut asiaa itsekin koko päivän. pikainen googletus antoi aiheen uskoa, että molemmat olisi tilattu Outnetistä kuluneen vuoden aikana (ovat olleet sieltä saatavissa) - mutta MIKSI kukaan antaisi moiset, uudet vaatteet Uffille kierrätettäväksi täysin ilmaiseksi ? 

ystävieni kanssa pohdimme myös, että josko olisivat varastettuja ? mutta ei sekään käy järkeen koska:

A) mistä moisia ylipäätään saisi varastettua ja

B) miksi varastaa, ja antaa sitten ilmaiseksi kiertoon ?

ihan uskomaton juttu kaikenkaikkiaan.

Mik-ko (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

No wou, mitkä löydöt! Kysymys todella, miksi kukaan luopuu noista tai laittaa UFF:iin... Mutta onnittelut, ne saivat hyvän kodin!

Malin (Ei varmistettu)

SIIS MITÄ!? Ei tähän voi sanoa muuta kuin et NO MORJES, itse asun Turussa ja täällä kummastakaan UFFista ei IKINÄ löydy mitään tuollaista! Kerran löysin Diorin bleiserin, joka oli kokoa fr44 ja olkatoppauksellinen kasarihirmu, josta ei hyvällä tahdollakaan saanut muuta irti kuin että "on tää joskus ollu huippu-upee". Joten congrats, tää oli maailmankaikkeuden tahto, että satuit paikalle :)

!SINI (Ei varmistettu)

APUA toi Helmut<3 en ehkä halua edes tietää vastausta, mutta kysynpä silti; millä hinnalla lähti?

Kommentoi