uusi ihastus

lainahöyhenissä

 

yhteistyössä, Perkko Oy

saanen esitellä kaunokin, joka on varastanut täysin huomioni viimeisten 48 tunnin aikana. Marc by Marc Jacobsin ruusukultainen chronograph on paitsi poskettoman kaunis, myös tarpeeksi suuri ja miehinen makuuni.

sain mahdollisuuden valita maahantuoja Perkko Oy:n valikoimista mieluisan Marc by Marc Jacobsin kellon rannettani kaunistamaan ja päädyin heti kättelyssä tähän  ruusukultaiseen malliin MBM3156.

mm. Louis Vuittonin taiteellisena johtajana toimineen muotisuunnittelija Marc Jacobsin hurjaan suosioon yltäneen Marc by Marc Jacobs- kellomalliston näyttävät kellot ovat vihdoin rantautuneet myös kotosuomen markkinoille. MBMJ- mallisto koostuu hopeisista, kultaisista ja ruusukultaisista teräskelloista sekä sirommista nahkarannekkeisista malleista, joita on koristeltu persoonallisin detaljein sekä brändin nimikirjaimin. Helsingissä Marc by Marc Jacobsin kelloja löytyy mm. Stockmannin valikoimista sekä valikoiduista kultasepänliikkeistä. lisätietoja saatavuudesta löytyy myös tämän linkin takaa.

ja kyllä - tiedän olevani varsinainen onnenpekka uusi kello ranteessani, mutta odottakaahan vaan - tästä yhteistyöstä saattaa koitua jotain mieluisaa myös jollekulle teistä. kurkatkaahan keskiviikkona tänne, niin asia selkiytyy melkoisesti..

translation// truly obsessed with my new chronograph* from Marc by Marc Jacobs.

* gifted / tuote saatu

Kommentit

Mrs. K.

Voih, nyt se on munkin uus ihastus...

Irene / Tyyli.com (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle

Toi on niin upea! löytyisköhän samaa hopeaisena..

Piret
lainahöyhenissä

hyvinhyvin samanlainen ainakin on ;)

Venlakarpalo

Osaatko sanoa miksi me kaikki naiset kuolaamme tällä hetkellä tuon tyylisten miesten kellojen perään? Tuo, mikä sulla on ranteessa, on vieläpä superkaunis yksilö!

Entä ylipäätään rannekellojen hehkutus? Vähän aikaa sitten ei ollut kelloja kuin puhelimissa yms...

Kiinnostavaa, mutta ei kovin tärkeää - sillä lopputulos on antoisa :)

Piret
lainahöyhenissä

nope - enpä keksi vastausta tuohon :) edellinen kelloni on oikeastikin miesten kello, joten itseäni ronskimmat kellot ovat kiehtoneet jo useamman vuoden.

kello on ainakin minulle melkoisen henkilökohtainen asuste, jota en ihan hetken mielijohteesta vaihda - tällä kaunottarella pötkitään siis pitkälle ;)

annisb (Ei varmistettu) http://unicornerr.blogspot.fi/

Heh, hassu sattuma. Itse sain saman kellon jokin aika sitten tuliaisena Jenkeistä. Se on ihan mielettömän u-p-e-a!

Piret
lainahöyhenissä

hienon tuliaisen olet saanut!! :)

HandMadeWithLove

Mä en kestä, I H A N A!!! Pakko myöntää, että olen ihan vaan hitusen kade sinulle :D

Hyvää perjantaita sinulle!

Kommentoi