vacation mode

lainahöyhenissä

 

onpas sujahtanut etelänloma nopsaan - huomenna jo kotiin. olo on ylirento, aurinkoa saatu ja vatsanpeitteet pehmitetty oliiviöljyllä ja fetalla. majoituskylämme Tsilivi on osoittautunut saaren ehkä valjuimmaksi kohteeksi, mikä seikka on usuttanut lomaseurueen päivä toisensa jälkeen pidemmille ekskursioille saaren kauneimpiin kolkkiin. 

pidemmittä puheitta blogi palailee pian normaaliin päivitystahtiinsa. 

helteiset terkut. 

translation// vacation pics from zante

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

Ihania lomakuvia, saavat minutkin kaipaamaan etelän lämpöön! Rakastan tuota jäätelöä, sillä olen nähnyt siitä kuvia useasti, mutten ole itse syönyt sitä - muistatko minkä niminen jätski oli? :D

Piret
lainahöyhenissä

muistaakseni jäden valmistaja/nimi oli Pirulo ? sama firma tekee niitä jättisuuria spiraalimehujäitä. Tuo oli kyllä oikeasti myös sairaan hyvä - sopivan pieni ja todella todella mansikkainen. Suomen jädevalikoimat voisivat tämän lisäksi ottaa myyntiin myös oreo cookies `n cream jädet ;)

Hanna K
Sunday Blondie

Muistankin ne spiraalimehujäät lapsuudestani! Ai se onkin mansikkainen, ei vesimelonin makuinen? :D Hauskaa... Huh, Oreosta tehdyt jäätelöt ovat kyllä syntisen hyviä - ei muuta kuin adressi pystyyn ;)

Kommentoi