vanha kunnon farkkurotsi

lainahöyhenissä

 

teen parhaillaan garderobin ympärimylläystä, ja kirpparikamojen perkauksen yhteydessä kesävaatteiden seasta löytyi jo vanha aarteeni, repaleinen farkkurotsi. takki on heittämällä paras DIY toteutukseni koskaan ja muutenkin rotsissa on kaikki, mitä farkkutakissa pitääkin.

mikäli farkkutakki kutkuttaa, suosittelen etsimään ensimmäisenä kirppareilta ja kierrätyskeskuksista. vanhassa vara parempi stemmaa tähän vaatteeseen täydellisesti. valitse perinteinen kivipesty kirkkaampi tai vaalea sininen, musta tai valkoinen takki, joka on selkästi napakkaa denimiä eikä mitään elastaanisekoitusta.

kiinnitä huomiota myös takin leikkaukseen - täydellisessä takissa on tarpeeksi väljä malli. liian lyhyt ja kinttana rotsi on suoraan sanoen hirvittävä.

 

translation// wearing Dr. Denim jeans, h&m blouse, vintage DIY denim coat, Chanel bag and Zara boots.

 

 

Kommentit

kokkinelonen (Ei varmistettu)

heipä hei!
pupu meni pöksyyn enkä uskaltanut udella tätä snapchatissa, mutta olisiko mahdollista saada sen tsatsikin ohje, joka siellä joskus muistaakseni vilahti? tai oikeastaan kaikki ne reseptit, joita sinne aina jaat. en meinaa uskaltaa enää avata mystoryasi, kun joka kerta joudun sulkemaan snapchatin nälissäni :D

pitää varmaan ryhtyä screenshottaamaan niitä jakamiasi reseptejä, niin ehkä joskus pystyisi loihtimaan yhtä hyviä ja minun taidoillani varmaan vähän vähemmän esteettisesti kauniita herkkuja.

Piret
lainahöyhenissä

höpöhöpö :) mulle voi laittaa yksityisviestiä snäpissä aivan hyvin. ja ohjeista kannattaa ottaa screenshotit - niin tekee moni muukin. 

laitan tzazikireseptin vaikka tänne kunhan ehdin. ja reseptini ovat usein todella helppoja, eli onnistuu varmasti ihan jokaiselta. 

kivaa viikkoa:) 

Nannas (Ei varmistettu)

Aivan ihania ruokajuttuja on Snäpissä ollut ja minäkin olen unohtanut laittaa niitä sieltä ylös. :( Ne pannulla tehtävät leivät kiinnostaisi kovasti mutta en muista mitä niihin tuli... Se myslikakku olisi myös ihana testata. :D

Piret
lainahöyhenissä

Myslikakku tulee mitä ilmeisimmin huomenna blogiin :)

Grilled cheese & avocado leivät kuvaan ja kirjaan tänne myös. Hetki tosin saattaa mennä. 

Nannas (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti vaivannäöstäsi. Ei ole mitään kiirettä ohjeilla mutta kiitos jos joskus jaksat laittaa. Pitää tästä lähin kuunnella ohjeet tarkemmin ja tallentaa heti. :D Tää on ihan paras blogi kaikkinensa. :)

Kommentoi