vihertaivas

lainahöyhenissä

 

vierailin lauantaina Tampereella ihastuttavassa  Opuntia- nimisessä kaktuksien erikoisliikkeessä. 

löysin liikkeen vimmatusti Opuntia- kaktuksia googlatessani, ja myymälän vaikuttava valikoima teki siinä määrin vaikutuksen, että ajattelin käydä visiitillä. nettisivujen perusteella en osannut kuitenkaan odottaa  likimainkaan tällaista vihertaivasta.

liike oli sanalla sanoen upea

hylyillä notkui kasapäin kauniita vanhoja ruotsalaisia ruukkuja, Bloomingvillen amppeleita ja muuta hyvällä maulla valittua sisutustavaraa. vihervalikoima koostui uskomattoman hienoista kaktuksista, mehikasveista ja muista ajankohtaisista viherkasveista -  tämän hetken ykköskasvia Kilpipiileaa löytyi sitäkin useammassa koossa.  

todella vahva suositus kaikille viherhirmuille. tämä kauppa on elämys

 

Kommentit

Hanna Maria
Hanna Maria

Ooh, rakastan kaktuksia ja mehikasveja!

Ida-Maria (Ei varmistettu)

Blogisi vaikuttaa ihanan seesteiseltä ja ulkoasu kauniilta, mutta pakko sanoa etten pysty lukemaan ilman suurta päänsärkyä tekstiä, jossa ei ole ollenkaan isoja alkukirjaimia!

Piret
lainahöyhenissä

Ikävä kuulla. Pienet alkukirjaimet postauksissa on täysin visuaalinen seikka, mikä on aina ollut osa blogiani. Kurjaa jos tämä häiritsee ylitsepääsemättömällä tavalla. 

Ihanaa kesää Sinulle. 

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Ihastuttavia kuvia, vau!

Vmaria (Ei varmistettu)

Tänne on aivan p a k k o päästä vierailemaan! Kasveistasi hurmioituneena kotiutin juuri yhden kaktuksen ja seuraava on jo hankintalistalla. Kuvasi ovat inspiroivia ja kirjoitustyylisi on mainio, pienet kirjaimet lauseiden alussa mielettömän somia! :) kiitos tästä kukkahurmion jakamisesta, opin taas pitämään kaktuksista uudelleen. Aurinkoista kesää sinulle!

Kommentoi