vihertungosta ja kysymys Sinulle

lainahöyhenissä

 

kesäterassin viidakko on siirtynyt sisätiloihin, ja meno on sen mukaista. 

kotini jokainen nurkka on sullottu täyteen vihreää, ja fiilis on vähintäänkin boheemi. mandariinipuu kukkii valtoimenaan ja entuudestaankin valtavat kasvit tuntuvat jatkavan kasvuaan vaikka talvi painaa päälle.

itselleni kodin vihertungos on voimaannuttava asia. kotona on valtavan hyvä energia, joka tarttuu harteille heti herätessä. jokaisena aamuna. 

päivien pimetessä olen taas pienoisen blogihaasteen edessä, ja ajattelin kysyä mielipidettänne seuraavasti:

onko mielekästä lukea postauksia, joissa kuvien laatu ei ole aivan priima, vai onko hyvät ja terävät kuvat ehdoton edellytys julkaisulle?

itsestä tuntuu, että vähempikin piisaisi. näkyy se elämä kehnommistakin kuvista.

vai mitä olet mieltä?

 

 

Kommentit

-Karoliina (Ei varmistettu)

todellakin saa olla kehnompiakin kuvia, ei haittaa yhtään. Kiva on kun jaksat kirjoitella ja laittaa kuvia tänne meidän iloksi. Ja kiva olisi ettei niiden kuvien muokkaamiseen menisi sun kallista aikaasi, kun ainakin mulle tavalliset räpsyt riittää.

Elisa Lepistö

Priima on tylsää! <3 vähempi todellakin riittää!

Eveliina28 (Ei varmistettu)

Jos laadulla tarkotetaan siis että onko esim otettu puhelimella vai järkkärillä niin ei ainakaan mulle mitään väliä :) sisältö matters! Rakastan sun juttuja kummiskin

Riiri (Ei varmistettu)

Talvinen pimeän aiheuttama kohina saattaa tuoda jopa enemmän tunnetta kuviin! Tähän kesti ammattilaisenakin aikaa tottua ja oppia. Kaiken ei aina tarvitse olla freesiä, vaaleaa ja superskarppia kertoakseen jotakin tarinaa!

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi/

Kyllä se "vähempikin" kelpaa, kuvia kiva katsella vaikka eivät terävyydeltään ihan priimaa :)

Annikk (Ei varmistettu)

Vaikka puhelinkuvia, ihan sama! Kunhan jaksat kirjoitella ja piristää meitä lukijoita ihanilla jutuillasi :)

Olisi mielenkiintoista saada blogillesi sisarblogi, hevosblogi! Sitten kun asia etenee :) jos aikaa ja innostusta riittää, uskon että lukijakunta heppatytöistä löytyisi!

Karita (Ei varmistettu)

Siis todellakin vähempi riittää ️Se on itseasissa virkistävämpääkin välillä ja inspiraatiota silti niistä välittyy varmasti!

Liina / Villa Ilona (Ei varmistettu) Http://villailona.blogspot.fi

Vähempikin riittää. Joka tapauksessa sun kuvissa on aina ihana tunnelma, terävyyksistä viis. Ja minäkin kannatan sisarblogia. Tai vaikka instatiliä erikseen hevosista. Itsekin oli pakko luoda oma @tuuriratsastaja -tili kun omaa instatiliä ei kehdannut pelkillä heppajutuilla täyttää. Ketään "normaalia" ei olisi kiinnostanut jatkuva fiilistely ratsastuksen ja hevosten ihanuudesta. :D

Emmi / Hellitä vähän (Ei varmistettu) http://www.hellitavahan.com

Vähempi riittää, todellakin :) moni varmasti lukee puhelimella, eikä laatu edes niin välity. Itsekin otan asiasta ihan liikaa stressiä ja saatan käyttää ihan turhaan aikaa viilaamiseen. Muiden blogeissa ei todellakaan huomaa, jos ”viimeinen viilaus” puuttuu, mutta miten sitä onkin omasta jäljestä aina niin kriittinen :D

MariK (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, ei tarvitse olla priimaa. Kuten sanoit, elämä välittyy silti. Tuntuu, että monella postaamisen kynnys on nostettu liian korkealle muutenkin, oli kyse sitten kuvien laadusta, määrästä, muka liian pienestä aiheesta tms... Turhaan!

Saaraaaa (Ei varmistettu)

Vähempikin riittää!

meiju (Ei varmistettu)

Ehdottomasti huonompikin laatu riittää, harva meistä lukijoista sitä edes huomaa. Postaukset ja kauniit kuvat piristävät aina!

henskihemuli (Ei varmistettu)

Ehdottomasti vähempikin riittää, rentous ja aitous kiinnostaa enemmän kuin täydelliset kuvat, joita blogit on pullollaan. Ja ihana Chloe kaunistaa jokaista kuvaa! Teksti on mulle tärkein, kuvat vain lisämauste :)

Tomi M. (Ei varmistettu) http://www.tomimustikka.com/

Kehnommatkin kuvat kelpaavat tosi hyvin! Omasta mielestäni kuvien laatu on vähän toissijainen seikka; fiilis, sommittelu ja muut asiat ovat lopulta mielenkiintoisempia.

Sara V (Ei varmistettu)

e l ä m ä ei ole hd-laatua muutenkaan aina, ja sitä aidoimmillaan on kiva seurata. Joten ei tarvetta.

miimuija (Ei varmistettu)

Ehdottomasti huonompilaatuisemmatkin kuvat kelpaavat. Sen sijaan itseäni enemmän häiritsee se, että et käytä isoja alkukirjaimia virkkeiden alussa, miksi?

Piret
lainahöyhenissä

Kysymyksessä on visuaalinen seikka, jonka olen valinnut blogiini jo yli 10 vuotta sitten :) 

Pidän siitä, miltä pienin kirjoitettu teksi näyttää kuvien lomassa. Ei sen kummempaa.

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos paljon kaikille vastanneille!

Tämä rohkaisee julkaisemaan myös puhelimen muistiin tallentuneita hetkiä, eli juuri sitä oikeaa ja tapahtunutta elämää. Ihanaa kun vastasitte näinkin runsaasti, kiitos.

Tiiu Piret 

Kommentoi