viidakkotunnelmaa etuterassilla

lainahöyhenissä

 

olen ollut äärimäisen vetämätön pihasisustaja. 

ainoa eforttini on ollut vanhojen rottinkikalusteiden haaliminen nettikirppareilta ja tuttujen varastoista. tätä vanhaa rottinkisohvaa oli isäni viemässä kaatopaikalle kun sen viime tingassa pelastin roskakuormasta. vaikka taloni kovin moderni onkin, pidän kovasti harmaantuneen rottingin luomasta kontrastista virtaviivaista mustaa seinää vasten. 

terassin kasvit ovat myös valtaisassa ristiriidassa taloa ympäröivän luonnon kanssa. kelpuutin puutarhakierroksella mukaan ainoastaan erilaisia palmuja sen sijaan, kuin Tuijat sun muut olisivat varmasti istuneet mäntymetsämaisemaan hieman luontevammin. toki valinnassa painoi myös se, että palmut sopivat lyhyen ulkokauden jälkeen talvehtimaan sulassa sovussa kodin muiden viherkasvien kanssa. 

kun vielä löydän sohvanrotiskooni mustat istuintyynyt, on etuterassin pieni viidakkonurkkaus valmis. 

 

 

Kommentit

Hennahh (Ei varmistettu)

Ihanalta näyttää! Palmut on just passeleita, hyvä valinta.Kaunis sun mekko, mistä se mahtaa olla :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos, niin minustakin palmut sopii ihanasti tähän!

Mekko on kirpparilöytö, mutta alkujaan H&M:ltä, XL-mallistoa ja vieläpä ehkä yöpuku :) Ihanan väljänä kesämekkona olen käyttänyt tätä!

LPP (Ei varmistettu) http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.com/

Näyttää täydelliseltä yhdistelmältä <3

TiiaKoo (Ei varmistettu)

Ihana tunnelma siellä! Itse olen tykännyt näistä pehmusteista. Laadukas mielestäni hintaan nähden. Itsellä tummanharmaat n. 3 vuotta olleet. Mukavaa kesää sinulle!

https://jysk.fi/puutarha/puutarhapehmusteet/istuin/pehmuste-istuimeen-ud...

Kommentoi