viikonlopputerkut

lainahöyhenissä

meidän piti tänään debytoida Niilon kanssa 120 tasolla Keski-Suomen alueen estemestaruuksissa, mutta kisat jäivät nyt ohjelmasta orastavan kaviopaiseen takia. hevoshommien jäätyä kuvioista päätimme likkojen kanssa rullata sushia, kilistellä mojitoja ja raivotanssia aamuun. todella toimiva konsepti.

aamulla sängystä suoraan brunssille, ja siitä edelleen 8 kilometrin metsälenkille niin avot on lauantai tarjonnut myös parastaan.

lauantaiasuna ehdottomat lempparit: adidaksen kolmiraidat. kävin ostamassa housuja varmuudeksi toisen parin, etten ajaudu tilanteeseen jossa suosikit olisi puhkikäytetyt. nyt on yksi pari treenihousuina ja toinen pari katukäyttöön.

nastaa viikonloppua xx

translation// my friday&saurday via instagram.

Kommentit

Kiira1 (Ei varmistettu)

Voi Höh, kun ette päässeet kisoihin. Mutta näinhän se usein hevosten kanssa menee. Hyvännäköinen sushisetti teillä. Täällä Hgin keskustassa kun on noita sushimestoja joka kulmassa niin tosi harvoin tulee tehtyä, vaikka se on tosi helppoa. Ihanaa vkl jatkoa ja pikaista paranemista Niilolle.

Piret
lainahöyhenissä

Jyväskylässä sushipaikkoja ei ole nimeksikään, mutta silti itse tulee tehtyä harvakseltaan. Ottaa aina oman aikansa :) Niilo jo täysin iskussa myös !!

nananas (Ei varmistettu)

Hi ya, hyvännäkönen asu! Saanen udella, että mistä olet addun kolmiraitapöksyt lunastanut?

Piret
lainahöyhenissä

pökät on Stadiumista ja ilmeisesti ihan jumppapöksyt - materiaali ei ole mitään liukasta ja kiiltävää kuten yleensä, joten hienosti menee myös ihan arkihousuina :)

Kommentoi