viime kevään suosikki

lainahöyhenissä

 

kevätkatuja odotellessa ajattelin nostaa esille yhden suosikin viime keväältä. tämä AntikBatikin laukulla ja punaisilla huulilla raikastettu - muutoin hyvinkin yksinkertainen  asu on jäänyt erityisesti mieleen. ja on ehdottomasti ajankohtainen tänäkin vuonna. 

ihan hymy nousee huulille kun innostuu omasta vanhasta asusta. ja ihan omasta itsestä. 

mitäpä sitä pyörää uudelleen keksimään, aion pukeutua tismalleen näin tänäkin keväänä. 

aurinkoista päivää aarteet.

muistakaa olla ylpeitä itsestänne. tuli jotenkin äidillinen tarve muistuttaa. 

 

Kommentit

Nannas (Ei varmistettu)

Oih, tämä on kyllä niin kaunis ja raikas look. :)

Saan blogistasi parhaat inspiraatiot ja nautin suunnattomasti kuvistasi ja jutuistasi. Snapin kautta on auennut vielä aivan uudenlainen maailma. :D

Minua kiinnostaisi, että mistä itse ammennat inspiraatiota tyyliisi? Kuinka tyylisi on kehittynyt näin ihanaksi sekä kodin että pukeutumisen suhteen? Siitä matkasta olisi mukava kuulla enemmänkin. :)

Piret
lainahöyhenissä

Kiitos kovasti ihanasta kommentista :) 

Ja onpa kerrassaan ihana postausehdotus. Voisinkin alkaa työstämään tällaista - nyt kun valokin alkaa piisaamaan sisällä kuvaamiseen. 

dyddi (Ei varmistettu)

AIVAN IHANA LAUKKU. Ihastuin välittömästi. Mistä olet tämän kultakimpaleen löytänyt!?

Piret
lainahöyhenissä

laukku on Antik Batik merkkinen ja ikävä kyllä vanhaa mallistoa. Ebaysta saattaisi löytyä? :)

aanav (Ei varmistettu)

ihana look!

asiasta toiseen. sullahan on niken mustat roshe runit, muistanko oikein? onko niissä se swoosh valkoinen vai hopea? tilasin meinaa itselleni kyseiset niket ja yllätyin, kun se swoosh olikin hopeinen eikä valkoinen.

Piret
lainahöyhenissä

omissani oli valkoinen. mielestäni tuo hopeinen swoosh on ainakin lasten mustassa Roshessa, ja saattaapa olla uusissa naistenkin. omani kun tilasin jo kaksi vuotta sitten, ja ovat ikävä kyllä jo puhki kuluneet :) pitäisikin muuten tilata uudet! 

aanav (Ei varmistettu)

kiitos vastauksesta! :) no niin mä mietinkin, että varmasti olen nähnyt valkoisilla swoosheilla niitä. zalandosta tilasin ja tosiaan niissä on hopeinen swoosh. jos bongaat jostain valkoisella, ilmoitathan täällä, nimittäin menee nyt kyllä palautukseen ne hopeaversiot. ovat kyllä hyvät jalassa!!

Kommentoi