vuoden paras päivä

eilinen oli vastoinkäymisistä huolimatta vuoden paras päivä.

jännitys ensimmäisestä yhteisestä ulkokauden kilpailusta Clarissan kanssa alkoi hiipiä harteille jo alkuviikosta. tamma oli keskiviikon Sanna Backlundin valmennuksessa vielä hyvin jännittynyt eikä malttanut keskittyä oikeastaan mihinkään, mikä lisäsi kilpailujännitystä entisestään.

eilen jännitys sai vielä täysin uudet mittasuhteet kun hevostrailerista räjähti rengas kesken kilpailumatkan – onneksi matkassa oli hirvittävästi onnea eikä ihmisille tai hevosille käynyt kuinkaan, ja apu saatiin niin ripeästi paikalle, että ennätimme vielä hyvin ajaa turvallisesti kilpailupaikalle Stable Novaan uuden renkaan turvin.

kilpailupuitteet Hyvinkäällä oli vailla vertaa – aurinko paistoi ja ihmiset olivat ystävällisiä. hevoset olivat pitkästä matkasta huolimatta virkeitä ja hyväntuulisia, ja uskomatona kyllä, itsekin sain pidettyä hermot kurissa päivän molemmissa suorituksissa jännityksestä ja päivän sattumuksista huolimatta.

Clarissa hyppäsi hienosti ulkokentällä ja antoi todella hyvän tunteen selkään molemmilla radoilla, vaikka ensimmäisen luokan alussa näyttikin vähän luonnettaan ennen lähtölinjan ylittämistä. hyppäsimme 100cm ja 110cm molemmat radat uusintoineen virheittä ja sijoituimme 110 korkeudella neljänsiksi.

olin niin iloinen ja ylpeä hurjasta harmaastani että kiri jopa onnenkyynel silmäkulmaan päivän suorituksista.

en osaa oikein edes pukea sanoiksi sitä onnea mitä juuri nyt kannan kehossani – onnistuminen tuntuu niin kokonaisvaltaisen hyvältä kaikkien hankaluuksien jälkeen, että olo on lähes epätodellinen. tämä on meille valtava edistysaskel ja antaa hirmuisesti luottamusta selvitä myös tulevista haasteista.

jokainen hevosurheilussa vaikuttava tietää, miten paljon onnistuneen kilpailusuorituksen eteen tehdään töitä ja koetaan pettymyksiä. muistetaan siis nauttia näistä onnenhetkistä täysin siemauksin – ovathan ne aina kovalla työllä ansaittuja.

onnistumisia viikkonne toivoen,

Tiiu & Clarissa xx

kaksi alinta kilpailukuvaa Tmi Minttu Koponen // aaveen.net

Kommentit (1)
  1. Paljon onnea teille, pieni irtiotto toisistamme taisi tehdä hyvää. Rentouttavaa Wappua. 💗

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *