vuodesta toiseen

lainahöyhenissä

 

nyt kun eilen talvivermeiden tielle lähdettiin, niin jatketaan samalla teemalla - ja vilkaistaan samalla eilisen asuun.

olen talvitakkien suhteen kovin yksiavioinen - kun löydän täydellisen yksilön, käytän sen täysin puhki. tämä Lexingtonin parka on lämmittänyt hyytävältä kylmältä jo kaksi täyttä talvea (vai peräti kolme) ja on edelleen yhtä upea kuin ostohetkellä. eli ainakin toiset mokomat mennään vielä tässä tummansinisessä rotsissa.

pikainen googletus antoi tiedon, että takki on edelleen Lexingtonin sivuilla saatavilla. suosittelen lämpimästi, jos aikaa kestävä talvitakki on hakusassa.

translation// wearing Lexington parka, JC jeans, Pull&Bear denim shirt and Timberland boots.

 

Kommentit

2 steps back
Turn the page

jumantsuikka! sietää kyllä ollakkin kuin uusi vielä seuraavan elämänkin, kun kattelee tota hintaa :'D

 

pohjantyttö (Ei varmistettu)

Hei, osaitsitko sanoa jotain tuon Lexingtonin parkan koosta? Olen itse hankkimassa tuollaista netistä ja kokeilu ei onnistu... Lexingtonin omassa mittataulukossa omat mittani osuvat s-m koon väliin. Onko mielestäsi reilu koko ja pienempää mallia? Talvitakki ei saisi mielestäni olla liian tyköistuva, varsinkaan parkamallinen takki. Mietityttää vaan kun suurin osa vaatteistani onkokoa xs-s....

Piret
lainahöyhenissä

Oma takkini on M vaikka normaalisti kokonu xs-s. Mietin pitkään S ja M koon välillä ja tahdoin rennomman istuvuuden, enkä ole kyllä katunut päätöstäni :)

Kommentoi