wedding crashers

lainahöyhenissä

 

UPEAT häät takana - tanssia, naurua, kyyneliä, kuohuvaa ja aamun tunneille kukkumista. nyt seurue onnellisena ja hotelliaamiaisen freesamaana valmis kotimatkaan. 

ps. olen järkyttävä hääliikkis - itku tulee joka kerta. 

translation// pics from last nights wedding. had a BLAST xx

 

Kommentit

Irene// http://mademoisellepigalle.indiedays.com/ (Ei varmistettu)

mikä ihanuus sulla on päällä? ps. mäkin oon ehkä pahin hääliikkis. ihan sama kenen häät niin meikä poraa :D

Piret
lainahöyhenissä

Irene: Filippa K:n kietaisumaksi - oikeasti upein mekko ikinä ! Pelastaa juhlat kuin juhlat ja on erittäin imarteleva :) Ystäväni osti (!) sen mulle synttärilahjaksi kun erehdyin sovittamaan mekkoa enkä saanut sitä enää mielestäni. Tällaisia mekkoja pitäisi olla enemmän maailmassa 

Vierailij (Ei varmistettu)

Yh, logoja :D

Piret
lainahöyhenissä

Vierailij: yh yhyy :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei mitä nää ihme pikkuheittarit täällä sun blogissa on :D :D!

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija:  ehkä aurinko on lisännyt vihamieltä kansan keskuudessa :) mutta annetaan heidänkin kertoa asiansa

Vierailija2 (Ei varmistettu)

Voi aivan mielettömän upea mekko, mutta apua, et kai sä ole ollut mustassa mekossa häissä?? Mikä etikettivirhe...

Piret
lainahöyhenissä

Virailija 2: Mielestäni mustiinpukeutumisen täyskielto on hieman vanhanaikainen mitä hääetikettiin tulee tänä päivänä, ja itse yhdistin mekkoni räikeään väriin jottein kokonaisuus olisi suruasuun viittaava.  ja enpä tokikaan ollut  ainoa nainen joka mustissa hääparia juhlisti :)

Vierailija2 (Ei varmistettu)

Etiketti on etiketti, vaikka sitä itse pitäisi vanhanaikaisena... Keltaisen jakun kanssa musta mekko käy, mutta kuvistasi ymmärsin, että jakku oli lähinnä "takkina" eli ei koko ajan päällä. Tietenkin riippuu aina myöskin hääparista elikkä jos tietää 100% varmasti että on hääparille okei, niin ehkä sitten, mutta itse en siinäkään tapauksessa pukeutuisi kokomustaan, vaikka omistaisinkin yhtä valtavanupeanmahtavanaivanmielettömänuskomattomankauniin luomuksen. Pukeutumisellaan kuitenkin aina näyttää kuinka paljon arvostaa juhlan järjestäjiä ja itse juhlaa...
Sainoinhan jo, että kaikseta huolimatta mekkosi on UPEA! :)

Sophie. (Ei varmistettu)

Ihana asu! Ihan vaan tässä vierailijan kommentteihin ajattelin puuttua, että mustaan pukeutuminen ei ole hääetiketissä läheskään yhtä paha kun jos verhoaa itsensä kokovalkoiseen, mikä on omasta mielestäni ihan hirveää. Jestas, mieluummin mustassa kuin valkeassa, etenkin jos musta on noin upea!

Kommentoi