when in Italy

lainahöyhenissä

 

kaupallinen kampanja, yhteistyössä Dr. Oetker

herran pieksut mikä ilta!!

sain mahdollisuuden tutustua Dr. Oetkerin rustiikkisiin uutuspizzoihin, mistä tilaisuudesta riemastuneena päätin kestitä ystäviäni Italia- fiiliksin oikein vimosen päälle. tarjolla oli muhkeita rustica pizzoja rikastettuna rucolalla, valkosipuliöljyllä ja parmesanlastuilla.

Dr. Oetkerin Hyvän Pizzan Lähettiläs kisa rullaa Dr. Oetkerin facebook sivuilla, jossa on mahdollisuus voittaa matka Italiaan jakamalla kuvan omasta pizzahetkestään. tykkäämällä Hyvän Pizzan Lähetistä ja julkaisemalla pizzahetkestäsi ikuistetun kuvan instagramissa hashtagilla #pizzahetki saatat päästä pizzan syntysijoille Italiaan. osallistumisohjeet täältä klik!

Helsingin Rautatientorin jääpuistoon aukeaa ensi viikonloppuna Dr. Oetkerin Pop Up Pizzeria, jossa uutuuspizzoihin pääse tutustumaan ainutlaatuisessa miljöössä taivasalla.

tässä muutama kuva meidän ikimuistoisesta pizzahetkestä. kaikki rusticat syötiin viimeistä murua myöden ja mairiteltiin vieraiden puolesta erinomaisiksi. rustican pohja oli pannupizzalle tyypillisen paksu ja täydellisen rapea, täytettä oli runsaasti ja juustoa juuri passelisti - erityispisteet oikeista herkkusienistä eikä säilykkeistä.

niin nastaa oli että tälle teemajuhlalle täytyy löytyä jatkumo. 

 

translation// pics from my Pop Up Pizzeria last night.

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Kuinka kauniita kuvia ja syötävän hyvännäköisä pitsoja!

Piret
lainahöyhenissä

voi kiitos !! vaan kyllä meillä oli lystiä :) ja pizzat olivat todella herkullisia - ei olisi pakasteiksi uskonut ellei olisi tiennyt ;)

Essi N (Ei varmistettu) https://twitter.com/EssiNurminen

Huippu! Ihan näin Dr Oetkerin kampanjasta mitään tietämättä ja markkinointihattu päässä sanoisin, että harvoin tulee nähtyä näin hyvin toteutettuja brändiyhteistöitä! Kuvat on ihania (kuten aina sulla) ja Oetker tulee tosi positiivisesti esille.

Terkut Lontoosta!

Piret
lainahöyhenissä

hei ihana Essi pitkästä aikaa <3 kiitos kovasti asiantuntevista sanoista - kamppis oli juuri niin hauska toteuttaa, kuin mikä tunnelma kuvista välittyy !

mahtava saada näin kivaa palautetta, kiitos !

hiinanna (Ei varmistettu)

aivan sama ajatus heräsi kuin Essillä! olen kiinnittänyt asiaan huomiota aiemminkin - sun tekemät collabo-postaukset on olleet kautta linjain todella laadukkaita ja panostus välittyy lukijallekin. ei ole semmoisia "tässä teille alekoodi, teinpä inspiraatioksi kollaasin kymmenestä ekasta tuotteesta jotka sivulla tulivat vastaan" kaupallisuutta, vaan ihan oikeasti luot sisältöä siihen ympärille. eikä sun pettämätön visuaalinen silmä ja taito taltioida hetkiä todellakaan heikennä komboa…

hehheh jutun pointti ei kuitenkaan ollut hukuttaa sua siirappisiin kehuihin, vaan todeta että meillä markkinoijilla on selkeesti vielä paljon opittavaa blogiyhteistöistä, ja että toivon vilpittömästi että tää sun vaivannäkö palkitaan myös noiden maksajien toimesta, eikä vaan meidän lukijoiden kehujen muodossa. :) ihanaa kevättä ! xx

Piret
lainahöyhenissä

Nyt olen oikeasti todella otettu! kommentistasi paistaa läpi ammatillinen ote markkinointiin, ja tiedät selkeästi mistä puhut. pidin itse pitkään blogini kanssa täysin nollatoleranssin erilaisten yhteistyökampanjoiden kanssa, koska mielenkiintoisesti ja tahdikkaasti toteutettu blogikampanja tuntui niin absurdilta käsitteeltä. 

tästä syystä olen todella ilahtunut kuullessani, että olen osannut kääntää tämän aiemmin vallinneen täysin kielteisen blogimainonta-asenteeni omaksi edukseni :) 

kiitos kovasti. you made my day :) 

DragonflyElisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Täydellistä - perfetto! Che bello! Ihanan, ihanan näköistä, ja varmasti makuistakin :) Mistä ihana pöytäliina?

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Piret
lainahöyhenissä

kiitos kiitos !!  valkea puuvillapöytäliina on anttilan Anno sarjaa, ja punavalkea ruudullisen kankaan toi yksi vieraista. hän oli ostanut kankaan Eurokankaasta, ja kääräissyt itse leipomansa tuliaisFoccacian siihen  (kuinka ihana idea!!).

levitimme sitten kankaan vielä valkean liinan päälle tuomaan autenttista fiilistä. itse hoksasin punaruudullisen liinan puuttumisen kyllä, mutta en ollut niin nerokas, että olisi kangaskaupasta hoksannut hakea :)

kankaan nimi on osuvasti "Ristorante"

Sanph
Sanph

Siis herran pieksut, miten tunnelmallisen näköistä! Ihan hurjan hienoja kuvia ja somisteet vimpan päälle. Rupesinkin jo suunnittelemaan huomiseksi jotain samantyyppistä :) Mahtavaa!

Piret
lainahöyhenissä

Suosittelen siis todella, oli ihan ikimuistoiset juhlat. pienenä vinkkinä vielä - spotifystä löytyy "Italian restaurant music" nimellä lukuisia soittolistoja autenttista italialaista raflamusaa :D

Herkullisen näköistä! Mutta mistä tuo kuvan ihana musta mekko mahtaa olla peräisin? Niiiin yksinkertaisen kaunis mekko!

Piret
lainahöyhenissä

sepä onkin oikeammin hame + toppi. hame on ihan vasta vilasta ostettu ihanasti laskeutuva musta maksihame (samaa hametta myös smaragdin vihreänä), ja toppi no perus nirutoppi zarasta :)

Kommentoi