work in progress

lainahöyhenissä

 

viikonlopun piti kuluman blogijuttuja kuvaillen, mutta tämän sijaan päädyin mylläämään koko huushollin ympäri. koko eilisen torppa oli kuin muuttoporukan jäljiltä, joka on leväperäisesti sullonut tavarat ympäri asuntoa. 

tänä aamuna tilanne oli hivenen parempi.  ylimääräinen roina on siistitty pois ja vanha klaffilipasto odottaa riisuttuna uloskantoa uuden tieltä. myös tauluhyllyt on ruksittu pois seiniltä jo valmiiksi. 

olemme juuri paraikaa matkalla Espooseen noutamaan uutta kaappia, joten sain oivan tilaisuuden tulla rustaamaan tännekin hieman kuulumisia. palataan pian normaaliin päiväjärjestykseen - nyt olen aivan liian hulluna sisustamaan keskittyäkseni mihinkään muuhun. 

aurinkoista sunnuntaita!

Kommentit

Liina / Villa Ilona (Ei varmistettu) http://villailona.blogspot.fi

Sun koti on aina niin ihana, myllättynäkin! Uusi kaappi on varmasti ihan täydellinen, vaikka tykkäsin tuosta klaffilipastostakin tosi paljon. :)

Piret
lainahöyhenissä

Voi kiitos kovasti! Harmittaa luopua klaffista kun on huonekaluna todella kaunis - tila vaan mielestäni on aina huutanut suurempaa kaappia, jotta huonekorkeus pääsee oikeuksiinsa :) 

ja on uusi kaappikin aika ihana :D 

Kommentoi