xmas mode

lainahöyhenissä

 

hands down - olen kreisi jouluihminen. sellainen tyyppi, joka on nyt viikon miettinyt että minkä sävyinen joulu meillä tänä vuonna on. uusi koti, uudet puitteet ja pitäisi nyt heti tietää millaista hilua kuuseen ripustetaan. koska kuusihan kannetaan sisään sunnuntaina. 

kauppojen koristeet vaan on niin karmaisevan hileisiä ja mauttomia.  juilii silmissä kaikki sateenkaaren väriset hilepallot.  joten kuusen oksille tänä jouluna Im thinking kanelitankonippuja ja pieniä papyrysrullia vanhoista joululaulukirjoista ?  niin ja tuo kirpparilta kymmenen minuuttia sitten ostettu vanha posliinikoriste. 

mitä teidän kuusella on tänä vuonna päällä

ps. testatkaapa printata kauniita joululaulujen nuotteja tai muita kauniita tekstejä hiekan väriselle A3 paperille ja kääräiskää rakkaiden paketit niihin. iisiä ja kauniin persoonallista. 

translation// bare with me. Im getting all grazy on christmass stuff. 

 

Kommentit

HelloAochi

Mun mielestä joulun kuuluukin olla mahdollisimman kitsch ja perinteinen. Eli meidän kuusella (mikä koristeltiin jo kuukausi sitten, hehe) on päällä kultaisia ja vihreitä palloja (osa hile, osa kiiltäviä, osa mattaa) ja punaisia puisia sydämiä. Lisäksi vielä kultaiset tinsel-hörhelöt (mitä ne on suomeksi!?) ja valot, tietysti. Ja vihreä kissa ja punainen kissa koristeet, punainen on minun ja vihreä poikani.

Piret
lainahöyhenissä

Ilmaisin tyytymättömyyteni kaupan tarjontaan ehkä turhan kärkkäästi - perus hopea, kulta, puna- pallot kuuluu tietenkin asiaan. En vaan ymmärrä tarjolla olevia palloa missä on höyhenistä ja  helmistä lähtien kaikkea ja vielä kimalteet päälle :)

Visitor (Ei varmistettu)

Lapsen ehdoilla mennään! Hän valitsi kolmisen vuotta sitten ison läjän palloja, jotka hän itse ripustaa kuuseen. 7-vuotiaan omatekemiä koristeita sinne sekaan, niin onpahan mieleinen. Mun oma maku näkyy sitten eteisen lipaston asetelmassa, jossa on kristallia, kristallia ja...niin, lasipalloja ja käpyjä.

Piret
lainahöyhenissä

Visitor: kuulostaa upealta. Osaisitko vinkata mistä löytyisi ihan kirkkaita lasipalloja, siis ilman mitään kuvioita tms. ?

Vierailija (Ei varmistettu)

Aadasta ainakin löytyy kirkkaita lasipalloja.

Emilija (Ei varmistettu)

oi nuo joululaulupaperit, ihana idea!

Vierailijah (Ei varmistettu)

"Mitä teidän kuusella on tänä vuonna päällä ?"

Teidän kuusella ei ilmeisesti mitään vai sitäkö tuo "nakuile kanssani" -otsikko meinaa? :)

Ihania koristeita sinulla ja totta on, että yksinkertaisia joulukoristeita on tarjolla liian vähän...

Vierailija (Ei varmistettu)

Laittaisit nyt kuvia teidän uudesta hulppeasta asunnosta!!!! :D

Piret
lainahöyhenissä

Vierailija: kiitos !!

Emilija: eikö olekin ! kierrätetty paperi on myös huikea paperivaihtoehto 

Vierailijah: AI KAMALA. en minä ymmärtänyt (vaikkakin kovin nokkelana englannin puhujana itseäni pidän) että otsikko tarkoittaa nakuilua :DDDD. minä kun niin luulin että se tarkoittaa "kestäkää kanssani". wau. olenpa ääliö. hih

Vierailija: minä laitan kyllä !! mutta kun äääh kaikki ei ole valmista - haluatteko kuvia silti ?

 

Kommentoi