Ladataan...
lainahöyhenissä

ihan kohta kamuset. ihan kohta, saan kotinurkat edes hippasen paremmin sille mallille, että raaskin vilauttaa uutta kotopesää myös teille. keittiön työtason asentamista yritetään uudemman kerran huomenna joten odotukset on aika korkealla.

kuvissa asu viimeviikkoiselta vierailulta vanhempien luota - kuvan vehreys antaa uskoa että asu olisi kuvattu joskus elokuun lopulla.  harmaa pohjemittainen takki alkaa olemaan kaltaiselleni vilukissalle kyllä jo hieman viileä näihin nollakeleihin..

 

translation// outfit form last week. wearing trifted grey coat with AA disco pants and boots.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

maanantaita kamut !! ehdin muuton keskeltä pyörähtämään viikonloppuna sen verran kylillä, että sain katsastettua uutukaisen UFF:in. ärjyn neonvärisen Boss- kolitsin jätin pitkin hampain rekkiin roikkumaan, mutta kirjava satiinibomber oli  p a k k o  saada. katsokaa nyt noita värejä !!

is it just me, vai onko UFF:in hintataso muiden mielestä vähän turhan suolainen ?

translation// some Instagram shots from my weekend

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

en ole tainnut jakaa kanssanne yhtä huikeimmista kirpparilöydöistäni kautta aikain - burberryn duffelitakki. kuten kuvasta näkyy, on takki liian suuri omille harteilleni, joten lahjoitin sen äitini hoteisiin. kuka tällaisia klassikoita roudaa SPR:n kontteihin?  16 euroa lähes pistämättömästä duffelista on mielestäni money well spent.

translation// one of my best trfited finds ever - burberry duffelcoat for my mom. who tosses away stuff like this ?

 

Pages