Ladataan...
lainahöyhenissä

 

hands down - olen kreisi jouluihminen. sellainen tyyppi, joka on nyt viikon miettinyt että minkä sävyinen joulu meillä tänä vuonna on. uusi koti, uudet puitteet ja pitäisi nyt heti tietää millaista hilua kuuseen ripustetaan. koska kuusihan kannetaan sisään sunnuntaina. 

kauppojen koristeet vaan on niin karmaisevan hileisiä ja mauttomia.  juilii silmissä kaikki sateenkaaren väriset hilepallot.  joten kuusen oksille tänä jouluna Im thinking kanelitankonippuja ja pieniä papyrysrullia vanhoista joululaulukirjoista ?  niin ja tuo kirpparilta kymmenen minuuttia sitten ostettu vanha posliinikoriste. 

mitä teidän kuusella on tänä vuonna päällä

ps. testatkaapa printata kauniita joululaulujen nuotteja tai muita kauniita tekstejä hiekan väriselle A3 paperille ja kääräiskää rakkaiden paketit niihin. iisiä ja kauniin persoonallista. 

translation// bare with me. Im getting all grazy on christmass stuff. 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

en tunnu saavani tarpeeksi amazonin huikeasta kirjatarjonnasta.  pystyn selaamaan vaikka tuntikaupalla kauniita kirjoja, ja klikkailla inspiroivia kovakansia ostoskoriin (tokikaan kaikkia oikeasti hankkimatta). tänäkin jouluna ajattelin lahjoa itseäni hyvällä omatunnolla muutamalla kirjalla. Safkaa- teoksella nyt luonnollisesti ainakin, mutta myös vaikka Kate Moss eepoksella ja Bouchon Bakerylla.

muita kahvipöytäkirjojen yltiöfaneja ?

translation// obsessed with beautifull and inspiring coffee table books. just cant get enough of them.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kyllä siinä niin kävi, että käytännön toteutuksen suhteen betonisesta keittiön välitilasta täytyi luopua. päädyimme lopulta suurehkoon fasettihiottuun laattaan tiililadonalla, ja nyt keittiötä tiiraillessani en voisi olla enempää tyytyväinen. no okei myönnetään -  saattoi kiilua kyynelkin silmässä. on se niin upea. 

jos joku mahti tässä maailmassa saa orientoitumaan vetimien asennukseen, niin kuvia keittiöstä kokonaisuudessaan ehkä jo loppuviikosta. se se vasta olisi nastaa. 

translation// insta sneak to our kitchen. we chose subway tiles in glossy white. I truly adore them. 

Pages