Ladataan...
lainahöyhenissä

muutamia suosikkeja ikivanhoista kuvista - ja helvetinmoinen ärsytys mihin olen tuon upean ruskean nahkahameeni hupuloinut.

Topshopin kirjavat housut olen joskus laittanut kiertämään kirpparilla, mutta mokkatakki roikkuu eteisessä edelleen. myös toisen kuvan hiuslookki miellyttää erityisesti, vaikkakin on vain kuvaan tallentunut optinen harha - hiukseni kun ei ole koskaan olleet noin rokit ja noh, mageet.

translation// old detail shots from my archives. especially love the illusion of short hair with amazing platinum blonde shade. should I go shorter with my hair ?

 

Ladataan...
lainahöyhenissäviime päivinä on ollut niiin karsea kiire - ainakin olevinaan. olen käynyt pikaisesti läpi vaatekaappia ja ilmoitan tänne pian huutonetin linkin, mistä pääsee tsekkaamaan josko löytyisi jotain itselle meikäläisen garderoobista. kunhan saisin vaan huuto.netin tilini toimimaan helvettisoikoon.


Jyväskyläläisille myös tiedoksi että Centrum kirpparilta löytyy huomisesta alkaen sekalaista tavaraa sisustuksesta vaatteisiin ja kenkiin. käykäähän kurkkimassa.


palataan pian kamut.


translation //wearing Dolce&Gabbana blazer with diy trashed jeans and a vintage bustier.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

 

alakerrassamme sijaitsevasta lähikaupasta saa maailman övereimpiä suklaa-kinuski-pekaanipähkinä jättimuffineita. jostain kumman syystä noutotiski pullistelee muffineista juuri sunnuntaisin, ja riemastuttaa aamuntunneille kukkunutta juhlijaa. 

kuvissa muitakin ylistystuotteita: zaran harmaa paisley paita ja valkoviinissä uitetut simpukat ovat myös erityisen lähellä sydäntä. sekä huutokaupasta ostettu punainen pussilaukku, joka on heilunut olalla pitkin kesää. sattuipa sopivasti että juuri punainen on tulevan syksyn asusteväri. passaa meikäläiselle

translation//  random pics from last few days

 

Pages