Ladataan...
lainahöyhenissä

 

siunattu kirpparituurini vaan petraa kuin sika juoksuaan. kotimainen, Mallimarin, tummansininen nilkkamittainen trenssi on ihan älyttömän makee - millilleen sopivan väljä, malliltaan täysi kymppi ja maksoi kolme euroa. vuorikankaana on käärityistä hihoista hieman pilkistävä vaalean kinuskinvärinen satiini, joka pääsee oikeuksiinsa kun takki saa viipottaa valtoimenaan auki. tänään se ei onnistunut, koska ulkona sataa kuin saavista kaataisi. 

leppoisaa sunnuntaita kuomat. 

ps. kiinnostaisiko remppakuvat yhtään eli ollenkaan ? ihan vaiheessahan työmaa vielä toki on.

translation// once again one of my amazing trifted finds. navy blue extra long trench coat is the perfect thing to wear for rainy fall.  

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tämä akuutisti käsillä oleva remontti on antanut aiheen uskotella itse itselleni että muka tekisin niin älyttömästi ruumiillista duunia, että on ihan okei vetää kaksi croisanttia päivässä. tai enempi. naisen mieli on helvetin kiero pyörtämään tällaisen paikan tullen myös omalle kropalle tehtyjä lupauksia. ja nyt kuulkaa lipsuu.

päiviini kuuluu edelleen pelkkää remonttipölyä - lähes 100- prosenttisesti hommani on pyöriä luudan varressa, vaikka dewalttikin pysyisi kourassa. mutta kyllä tämä tästä, onhan muuttokin jo muutaman viikon kuluttua. iik.

translation// its raining all the freakin time.  h a t e   i t . wearing my beloved navy Zara coat with vintage boots. dunno how I manage to pick these shoes every time it pours - the water gets right through the leather soles.

Ladataan...
lainahöyhenissä

onneksi kuvan Isabel Marantin Milwauke bootsit on loppuunmyyty.  jos eivät olisi, joutuisin käymään itseni kanssa jaakobin painin teemasta, tarvitseeko ihminen oikeasti enemmän tiskikonetta kuin näitä nimenomaisia bootseja ? ensin mainittu kun on akuutimmin ostoslistalla..

Zaralta toki löytyy hieno toisinto näistäkin monoista.  oikeastaan viihdyn kovasti myös näistä punaisista versioista. hirmu imelät pelit.

translation// these Isabel Marant boots are insane.

Pages