Ladataan...
lainahöyhenissä

 

vuosi 2013 on ollut hieno - erityisesti urheilullisesti. olen onnistunut säilyttämään, ja jopa yllyttämään alkukeväällä  heränneen treeni-innostukseni niihin mittapuihin, että päivät ilman minkäänlaista urheilullista aktiviteettia alkavat olla harvassa.  salitreenin ja ratsastuksen lisäksi olen löytänyt joogan ja harjoitellut juoksemaan, sekä muutonkin enemmin etsinyt syitä liikkua kuin olla liikkumatta - ajatusmallini on siis kuluneen vuoden aikana kääntynyt aivan päälaelleen.

nuorempana päähänpinttynyt ajatus alituisesta "laihduttamisesta" tai "mitoissa pysymisestä" on vaihtunut itsensä haastamiseen ja aidon hyvänolon tunteen etsimiseen, eli liikunnasta nauttimiseen sen sijasta että se olisi jokin välttämätön paha. tämän tajuamiseen itseltäni on kestänyt pieni elinikä, mutta on aika helkkarin hienoa todeta olevani nyt 30 ikävuoden lähestyessä parhaimmassa fyysisessä kunnossa kuin koskaan aiemmin.

enpä ole liioin tästä aiheesta blogissa tarinoinut, mutta josko nyt vuoden vaihtuessa asiaan tulisi luonteva muutos. sporttiblogin tittelit jätettäköön Steffin ja Natan kaltaisille konkareille, mutta silloin tällöin saatan treenikuulumisiakin jakaa.

tähän on mielestäni hyvä päättää tämä vuosi ja samalla luoda katseet seuraavaan. 2014 jatkukoon treenien merkeissä tavoitteena ensisijaisesti oman kehittymisen seuraaminen ja liikkumisesta nauttiminen.

lupaan siis itselleni tulevalle vuodelle hyvinvointia ennen muuta.

entä mitähän ruutujen takana lupaillaan vuodelle 2014??

translation// my 2013 was pretty good - hope yours was too. wishing everyone a truly Happy New Year. see you in 2014.

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

I think we have found the winner - asuksi vuodenvaihteen juhlintaan siis meinaan. pukkipa tiesi mitä kuusen alle pitää raijata, jotta saa hymyn meikäläisen huulipieleen.

nämä Isabel Marant pour h&m:n collectionion paljettihousut ovat aivan järkyttävän kauniit (kuin myös painavat) livenä. paljetit oikeastaan muistuttavat enemmän suuria suomuja kuin paljetteja, ja ovat luonnnonvalossa hennosti paljetteja sameammat kiilloltaan. on huikeet !!

translation// think I finally know what Im gonna wear for New Years Eve. new love pants from Isabel Marant pour h&m.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

väriterapiaa kaamoksen keskelle. kukkamekkoasu, jossa en aivan 100- prosenttisesti ole mukavuusalueellani, mutta tähänkin on syynsä. hotellimme Maspalomasissa oli niin vimosen päälle fiini, etten yksinkertaisesti voinut talsia aamiaiselle repaleisissa Leviksissä.  mekkoa vain niskaan ja jumpperi päälle ja sovin eläköityneiden saksalaisten sekaan just fine.

viimeistelen juuri aamiaisleipää peiton hoteissa ja kerään voimia lähteä ulos sateeseen. täällä on ollut aivan kohtuuttoman surkeat kelit pyhien yli ja vielä pitkään niitä ennenkin. voisiteko sääjumalat pliis antaa jo lunta ja pakkasta. tänks.

translation// wearing unknown flower slip on with JC sweater and Converse sneakers.

Ladataan...

Pages