Ladataan...
lainahöyhenissä

 

se MAHTUI sittenkin !! kuten kuvasta näkyy, oli vanhan rautasängyn mahtuminen sille kaavailtuun paikkaan ihan milleistä kiinni. mutta se mahtui mahtui mahtui mahtui - joutui pienen voitontanssin rykäisemään lopuksi.

seuraava pulma onkin löytää sopiva patja sänkyvanhukseen. veikkaan että joudun tilaamaan Etolasta mittatilauspatjan, sillä mitat eivät natsaa mihinkään tiirailemiini valmispatjoihin. 

löytyykö teiltä kokemusta näistä teetetyistä patjoista ? apu olisi tarpeen

translation// our 2nd bedroom is finally starting to look cozy...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viime maanantain huutokaupassa silmiini äkkäsi muovinen peuranpäänaulakko. eipä löytynyt paljoa kilpahuutajia monen silmään järkyttävälle muovikapineelle -  itselleni naulakko taas oli ihan must have kamaa.

sarvinaulakko sinetöi haaveeni liitutaulusoirosta eteisen seinässä. päädyin testaamaan minimanista löytynyttä liitutaulutarraa, sillä liitutaulumaali on sen verta sotkevaa että siistin alueen rajaaminen seinään olisi sula mahdottomuus.  tarra oli muutoinkin  juuri passelin levyistä, ja liimapinta juuri sen verta nasakka, että tarra pysyy seinässä, muttei poistettaessa jätä jälkiä.

 

 

sitten vaan mustaa maalia sarviin, liitutaulutarra seinään ja sarvet paikoilleen. vielä kun kiinnitin maalatun sarvipään liitutauluun karhunteipillä, ei projekti aiheuttanut minkäänlaisia pysyviä jälkiä vastamaalattuihin seiniin. riemuvoitto sanoisin.

tarkkasilmäisimmät ehkä huomaa myös, että toinenkin eteisen ovi sai mustan maalin pintaansa.

translation// last weekends diy chalkboard project. pretty pleased with the result.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

 

paskanen tukka check. sunnutaimood check. surkean valottomat kuvat check. harmaa naama check

joku anonyymi joskus kommentoi kuvaani seuraavasti - "näytät jotenkin epäluonnottoman harmaalta naamasta". tänään hän voisi sutkauttaa saman uudestaan. 

vaan eipä haittaa. olen just siltään alkamassa vanhan rautasängyn purkuhommiin. nyt peukut tanaan että tästä saadaan vielä kalu. 

translation// me today. wearing old & random sunday gear. 

Pages