Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kiinnostaisiko stailaustuokio uudessa Bik Bok myymälässä?

 

 

 

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä: Bik Bok

nyt olisi hulinaa luvassa Helsingin suunnalla - Lily on vahvasti mukana perjantaina 7.11 Kamppiin avautuvan uuden ja uljaan Bik Bok myymälän avajaistohinoissa. avajaisviikonloppuna Kampin myymälässä vallitsevan -30% alennuksen hyödyntämisen lisäksi yhdellä teistä olisi mahdollisuus päästä meikäläisen stailattavaksi uuteen myymälään perjantaina 15.11 ja samalla kilpailemaan Bik Bokin lahjakortista.

lisäkseni stailaushulinaan osallistuu kaksi muuta Lily- bloggaaja, joiden stailaukset kilpailevat keskenään. ja ehkäpä just SUN kanssa me voitetaan tää koko skaba !!

siispä nyt joka iikka kättä pystyyn ja osallistumaan. ilmoitathan halukkuutesi stailaushetkeen sähköpostiini lainahoyhenissa@windowslive.com mahdollisimman sukkelaan - valitsen täysin mielivaltaisesti ilmoittautuneiden joukosta stailattavan tyypin joten pistähän parastasi perusteluissa. mitään kurjaa jäykistelyä ei tietenkään ole luvassa vaan hauskaa iiks jaiks- riemuttelua vaatteiden parissa.

elä jännää. luvassa huippuhauska päivä. wirn.

translation// wearing uh-mazing pants from MKA for Bik Bok collection*. these are going to be my ultimate party pants  this season.

* gifted

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olen vähintään yhtä innoissani tästä Olsenin sisarusten Bik Bok- malliston kakkososasta, kuin olin malliston ensimmäisistäkin maistiaisista. muotisisarusten yhteistyömalliston toinen osa keskittyy suureksi osaksi virtaviivaiseen ilta- ja juhlapukeutumiseen. laadukkaista materiaaleista, mm. villasta, silkistä ja nahkasta, on loihdittu jokaiseen garderobiin sopivia  kivijalkoja kuten supernaisellisia hameita, kapeita housuja ja kauniisti leikattuja takkeja.

itseäni on aiemmin hieman hiertänyt julkkissuunnittelijoiden ja muotiketjujen yhteistyömallistoissa kautta linjan tietynlainen yliyrittäminen ja turhilla yksityiskohdilla neppailu, mutta Olsenin minikaunottaret ovat onnistuneet omassa mallistossaan järjettömän hyvin so far. 

ensimmäisenä omista suosikeistani kuvasin teille burgundyn (!!) sävyiset kapeat vetskarihousut ja väljän harmaan villakangastakin. paitsi että viininpunainen ja harmaa toimii yhdessä 100-prosenttisesti,  on reilusti mitoitettu takki ja superkapeat housut muutoinkin aika täydellinen yhdistelmä meikäläisen makuun. 

 

translation// wearing an awesome burgundy zipper pants* and a grey coat* from MK&A Olsen for Bik Bok collection. 

* gifted

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

sateista huomenta. tässä pikaisesti tulin morjestamaan aamukahvin lomassa ja lupailen viimeistään huomiselle asukuvaa Olsenin sisarusten ja Bik Bokin yhteistyökampanjan 2. dropista. on meinaan niin huikeaa vaatetta, etten malta odottaa kuvata niitä teille.

tsirp tsrip ja palataan pian.

ps. aika kova ikävä on tuota makuhuoneisiin kauniisti lankeavaa aamunkajoa.

translation// home details.

Ladataan...

Pages