Ladataan...
lainahöyhenissä

 

pakko kuvailla hyllyjen päällisiä ja sohvatyynyjä kun kahdeksasta neljään kestävän työpäivän päätteeksi on niin sysipimeää ettei pukimia pysty kuvaamaan ulkosalla sitten millään

olohuoneen antiikkilipaston päälle on vaihdettu pikkuhiljaa talvisempaa somistetta. suurten metallilyhtyjen kaverina nököttävät messinkiset esineet pikkuruista pääkalloa myöten ovat kaikki 2ndhand kamaa - joskin kallo on itse kultaiseksi maalattu. gold rush- jyllää siis edelleen. 

translation// livingroom details

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

inspiraatiovinkkaus keskelle viikkoa -  Per Jansson nimisen ruotsalaisen kiinteistönvälitysfirman sivuilla on myytävänä aivan järjettömän hienoja asuntoja ja siinä samassa sisustusvirikkeitä meille, joita asunnot ei realistisesti tarkasteltuna ostoaikeissa kiinnostakaan. löytyypä sivuilta myös tämä Elin Klingin vasta myyntiin listattu unelmakoti.

jestas sentään.

translation// elin kling is selling her dream home. check it out here

 

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

whoopie. eilen juhlittiin kolmen rakkaan ystäväni yhteenlaskettuja 75- v synttäreitä Adamsissa. kuvasaldo on oman kamerani puhelimeni suhteen kaikki tässä, mutta taidan saada uuden hippamekkoni kuvattua piakkoin muutenkin. zaran 39 euron pitsihelmainen yöpaitulia mukaileva mekko pelasti asudilemman näiden kemujen lisäksi todennäköisesti myös monelta muulta illalta. 

ensimmäisen kuvan kaunis pakettikortti on Ikean kammottavaa toimistotarvike- ja teippihysteriaa lietsovalta paperiosastolta.. 

 

translation// pics from last night. wearing zara dress with vintage accessories. 

Pages