Ladataan...
lainahöyhenissä

 

fiiliskuvia eilisistä  Trendin Lainahöyhenissä- palstan kuvauksista.  uskomaton fiilis saada ehdat korkokengät jalkaan kuivalla kadulla - ei lunta, ei talvibootseja ei juurikaan edes hiekoituskiviä. pelkästään kapisevat korot ja ylitsevuotavan iloinen askeltaja. 

arvatkaa mikä parasta ?? VAPPU alkoi tänään. kahden päivän vapaa ja ainut pakko askare on ikkunoiden pesu - ja sekin on varmaan aika nastaa kuohuviinilasi käden ulottuvilla.

translation// sneak peek from yesterdays photoshoot for Trendi magazine. 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

uskomattoman iisi ja pitkä sunnuntai takana.  uudet paisleyfarkut pääsivät ensikäyttöön juuri niin, kuin olin farkut ajatellutkin asustavani - rentoa, puuvillaa ja valkeaa. toki tästä combosta puuttuu vielä se kepeä päivetys ja sandaalit, mutta kaikki aikanaan. 

alexander wangin diego sen kun rutistuu surkeudessaan. laukku on ajan myötä kulahtanut täydellisesti, eikä nahkaremmien katkeaminen ole kaukana. silti kiistatta eniten käyttämäni laukku on aina aika ajoin saatava olalle. on se vaan ihan omaa luokkaansa.

 

translation// wearing ginatricot denim, stylestalker blouse and alexander wang diego bag. 

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

seuraavassa viikonlopun nopeat 

1// joko saa pakata jos reissuun on alle 30 päivää ?? 

2// eilisen asu tossuilla ja villakangastakilla. Celinekin pääsee jo kyytiin kun toppatakista on luovuttu. jes

3// aikaiseksi synttärilahjaksi eilen noudetut mustavalkeat (ISO JES) Free Runit, joita oli juuri saapunut Stadiumiin - olin jo siinä hilkulla nöyrtymässä kirjavien kenkien puoleen, mutta tässä kävi nyt paremmin kuin hyvin. (kuvasta havaittavissa viitteitä myös topakasta urheiluinnostuksestani..)

näin. nyt ylipitkät päiväunet. 

translation// more weekend pics on Instagram @Pirett 

 

Pages