Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kokovalkeissa kreikan rantaraitilla. kuvissa näkyvä huitulahame on hankinta taannoiselta Italian reissulta jostain paikallisesta halpakaupasta. maksoi kympin ja ostin sen myös mustana. veikeän värikkäästi kirjaillun vyötärökaitaleen johdosta hame tuntui heti täyttävän kaikki täydellisen kesävaatteen kriteerit - joskin hame on juuri niin heppoisaa tekoa, kuin hankintahinta antaa odottaa.

eikä tuota valkeaa hamosta voi oikein kuvitella muuhun yhteyteen, kun tällaiseen mukahuolettomaan rantakäyskentelyyn. pidän siitä silti.

translation// wearing some unknown skirt that I got from Arezzo with hm bikini.

 

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

juku mikä loman lopetus !! koko viikonloppu järvellä poskettoman hauskassa seurassa ja ehkä kesän kuumimmat kelit. kuvien kapteenittaren iloasteen pystyy melko vaivatta tulkitsemaan tuosta naamalle jumiutuneesta ammohymystä. ensimmäinen työpäivä loman jälkeen ei tunnu oikeastaan kovinkaan armottomalta kun viikonloppu oli niin yliletkeä.

tokikin aloitin päiväni lukemalla Lilyn toimituksen 10 vinkkiä lomaltapaluun helpottamiseksi..

Translation// what amazing weekend on the lake with friends

 

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN´ // FACEBOOK // INSTAGRAM @Pirett

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

vuosi sitten kreikasta ostamani tummanruskeat täydelliset palmikkosandaalit tietenkin hävisivät muuton ja remontin yhteydessä. kuinkas muuten. tänä vuonna turistibasaareissa ei ollut tarjolla kuin värjäämättömästä nahasta valmistettuja sandaaleja jotka alkujännityksen jälkeen alkavat näyttää jo hyvältä omaan silmään. 

kultakärkiset lomakynnet ovat vaihtuneet visusti mattavalkeaan. hurraa loma ja loputon turhuuksiin käytettävissä oleva aika. 

translation// new sandals from Zante and some holiday pics. 

Ladataan...

Pages