Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ah. kuvissa kolmas aarteeni Olsenien Bik Bokille suunnitelemasta yhteistyömallistosta. upeaa lampaannahkaista biker- rotsia kultaisilla detaljeilla ja karvainserteillä on valmistettu kaikkiaan vain 200 kipaletta - yksi niistä kunniapaikalla allekirjoittaneen vaatekaapissa. takki on käsittämättömän pehmeää nahkaa ja sen tuoksu on juuri niin huumaava kun nahan tuoksu parhaimmillaan vain voi - ainoastaan vasta jauhettu kahvi kirii tämän tuoksun kanssa samoille viivoille.

jään mielenkiinnolla odottamaan mitä seuraavat kaksi mallistoa vielä pitävät sisällään.

translation// im gonna spend my last summer days wrapped in this amazing leather coat from the Olsen & Bik Bok collection. wearing Bik Bok jacket*, Stylestalker skirt, Bik Bok sweater * and Zara boots. 

* gifted

 

 

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

hieman kurkistusta keittiöömme ennen ja jälkeen remontin. tadaaa.

koko asunnon ostohetkellä vallinnut kunto käy selväksi näistä kahdesta keittiön  before kuvasta. betonimurskaan ja pölyyn peittyneen asunnon tuleva pohjaratkaisu ja remontin pääpirteet oli kuitenkin hyvin pian selvillä.  keittiön ja olohuoneen välinen vanha seinä lähtee ja yksi 9 metrinen makuuhuone jaetaan kahdeksi.

päätös keittiön ja olohuoneen yhdistämisestä yhdeksi saumattomaksi tilaksi on varmasti kotimme tärkein "juju". onneksi ymmärsimme jättää aivan viime tingassa keittiötä rajaamaan suunnitellun saarekkeen pois suunnitelmista - saareke olisi estänyt täysin suuren ruokapöydän mahduttamisen sille kaavailtuun tilaan.

jälkikäteen mietittynä hieman jopa puistattaa kuinka lähellä oli että koko kodin feng shuit olisi mennyt täysin rämeeseen.

 

translation// our kitchens before and after pics.

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eilisen lököpäivän instagram- saldoa.

1// teetä ja sympatiaa.  2// gardeniaani puhkesi viimein ensimmäinen kukka. tuoksu on huumaava 3// hyvin laiska sunnuntailenkki lempishortseissa.

reipasta maanantaita. tästä tulee hyvä viikko !!

translation// my sunday in pics. youll find me @Pirett on instagram.

Ladataan...

Pages