Ladataan...
lainahöyhenissä

uskomattoman hauska viikonloppu maalla takana. saunomisen ja ylensyönnnin lisäksi pääsin mm. ampumaan savikiekkoja haulikolla sekä pohruamaan vanhan sukutilan navetan ylisiä ja liitereitä. ai älytön miten hienoja vanhoja esineitä ja huonekaluja varastot pullistelivat.

rapujen ylitse pääosaan ruokapuolella nousi vehnäoluessa ja bbq soosissa marinoitu 12 kg rosvopaisti. montussa nuotion alla kypsennetty porsas oli aivan käsittämätöntä herkkua.

nyt lepoa ja iisejä elokuvia. 

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

NYT olisi mahtava tilaisuus toteuttaa itseään Trendin - whats in my bag haasteessa. tsekkaa kisaohjeet täältä, kuvaa laukkusi sisältö (tai mukasisältö) ja osallistu uutuuskosmetiikan arvontaan. 

Im in. nyt on teidän vuoro. 

ps. omassa laukussani on ihka oikeasti tällä hetkellä mm. 12 kg potsia rosvopaistia varten. on meinaan älytön mökki kartanoviikonloppu tulossa ystävän tiluksilla. kumpparit, villahousut ja karvahattu CHECK. leikkokukkia ja chanelia ei siis lähimainkaan..

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

habitare- vierailulta ei jäänyt juuri muuta käteen kuin uusi ihastuttava puotituttavuus Roomage. oikeutetusti parhaan messuosaston tittelin vienyt Roomage myy euroopasta ja jenkeistä haalittuja uniikkeja vintage aarteita, jotka ovat siis aivan törkeän upeita !

itse rakastuin tuohon peltikaappiin silmittömästi - kotiin päästyäni mittailin koko asunnon läpikotaisin, josko se mahtuisi jonnekin kotonamme. mutta eipä mahdu ei. sen sijaan keskimmäisessä kuvassa näkyvä vanha, oklahomalaisen bensa-aseman peltinen 7 - kyltti koreilee nyt meitin keittiössä kunniapaikalla.

käykää kurkkimassa näitä aarteita puljun nettisivuilla osoitteessa roomage.fi tai instagramissa @roomage. on meinaan koukuttavaa kamaa..

pics// roomage ja projektila

Pages