Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viimeistä iltaa viedään satumaisella Holboxin saarella. muutaman päivän saarielämä on hujahtanut ohi kuin siivillä, vaikka ohjelmaan ei ole kuulunut muuta kuin biitsiä ja vaikeita valintoja ravintolatarjonnan äärellä. noh, ja tunti suppailua napakassa tuulessa. 

 huomenna, vuoden viimeisenä päivänä, retkueemme starttaa kohti loman viimeistä etappia, pahamaineista Cancunia. hieman pelonsekaisin tuntein tuonne turistihärdelliin matkaamme, mutta aurinko ja meri se löytyy sieltäkin. eli let's make a best of it.  

yhtenäkään iltana en ole pysynyt hereillä ilta kymmentä pidemmälle, joten jännä nähdä kuinka silmä lupaa huomenna matkustuspäivän päätteeksi rakettien paukkeessa. 

 HUISIN HAUSKAA vuodenvaihdetta!! palataan vuoden 2015 puolen. 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

anteeksi hiljaiselo. olen kertakaikkisesti, ja täydellisesti, heittäytynyt lomailuun. internetin metsästys ei siis ole juuri se priority number one. jääkylmän tuorepuristetun ananasmehun ryystäminen sen sijaan on.

tänä aamuna hyvästelimme ihastuttavan Puerto Moreloksen kalastajakylän ja matkustimme 4 tuntia bussilla pitkin Jukatanin Niemimaan kinttupolkuja Chiquilan satamaan ja sieltä edelleen laudalla Isla Holboxin saarelle.  ja tyypit hei, saamme ilokseni kertoa, olen löytänyt paratiisin.  ps.  myös hotellimme on ihan älyvapaa cooliudessaan. kaikissa huoneissa on terassilla omat riippukiikut ja vesihanat on tehty suurista simpukoista. kuin myös suihku. kreisiii. (pahoittelen kappalejakojen puuttumista. iPadini päätti että niitä ei nyt ole saatavilla - kaikki teksti tulee yhtä pötköä vaikka mitä yrittäisin. njäääh)

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

joulupäivä kului eilen kiireettä Tulumin jumalaisilla rannoilla. aattoillan aamuun saakka jatkuneet joulukarkelot verottivat tuntuvasti turistiryntäystä Tulumin raunioille ja biitsille, joten me aikaiset linnut saimme nauttia aamusta valkoisella sannalla lähes keskenämme.

kauemmas rannasta kyhätty turistikeidas matkamuistomyymälöineen ja Starbuckseineen unohtui lähes välittömästi varpaiden upotessa rannan vitivalkoiseen hienokiteiseen hiekkaan. 

kiitos Tulum. olitpa kauneudessasi verraton. 

translation// christmas day in gorgeous Tulum. 

 

Pages