Ladataan...
lainahöyhenissä

 

silmänruokaa ihanasta Le Fortune- puodista. ja etenkin jos reissu Barcelonaan on suunnitteilla - tämä kannattaa tsekata ehdottomasti.

löysimme tyttöjen kanssa ihan sattumalla tämän hurjan kauniin kaupan Barri Goticilta (goottilainen vanhakaupunki). jättimäisten ketjuliikkeiden sijaan keskityimme lähinnä stalkkaamaan piskuisia uniikkeja myymälöitä ja Le Fortune oli ehdottomasti oma suosikkini.

Le Fortune on muotisuunnittelija Gabriela Pujolin omistama liike, jossa omistajattaren omien mallistojen lisäksi kaupataan mm. Pariisista ja Lontoosta hankittuja vintage- aarteita.

kerrassaan silmää hivelevän kaunis liike kaltaiselleni messinkifriikille. Le Fortune löytyy osoitteesta Carrer d`Avinyó 42.

translation// Le Fortune -  a truly beautiful little clothing store in the heart of Barcelona. here you`ll find lovely jewellery, unique carments and a great variaton of vintage pieces. check out their facebook for more info -->

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Barcelonan ostokset jäivät kaikkiaan aika niukoiksi. kotiin viemisiksi tarttui lähinnä järkiostoksia, kuten uudet treenikengät ja Timberlandin talvimaiharit - ja sitten tämä siro kaunotar.

olen etsinyt jo pidempään hentoa ympyräriipusta kultaisena kaulakoruna, mutta tämä rannekoru on vähintäänkin next best thing. koru löytyi hurmaavasta  Le Fortune- nimisestä putiikista, josta teen pian myös oman postauksen.

on se sitten soma.

translation// a lil souvenir for myself from BCN.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

lomakuvia puhelimen albumista. tuo lihakaupan edessä omistajaansa vartova koira oli jotain niin symppistä livenä vierestä tarkastellessa. haukku vain istui visusti takamus maassa ja tuijotti makkaroista pullistelevaan myymälään - eikä liikahtanut sittenkään, kun omistaja vihdoin tuli ostoksineen ulos.

siinä kansainvälisesti kumpikin omalla kielellämme koiran omistajan kanssa nauroimme tälle veijarille.

translation// Barcelona in grey scale.

Pages