Ladataan...
lainahöyhenissä

 

varma kevään merkki - Piret skarppaa asukuvissa. kyllä tämä tästä kuulkaa taas alkaa rullaamaan omalla painollaan, kun pahin kaamosaika on vihdoin selätetty.

tahdoin heti korkata asukuvakauden uusilla Niken tossuilla ja Marantin nahkahousuilla, ja voi pieksut sentään kuinka on molemmat täyden kympin vaatekappaleita. en olisi koskaan - rasti seinään - koskaan kuvitellut käyskenteleväni valkoisissa nahkahousuissa, mutta tässä sitä hypetetään lederhoseneita ihan sata lasissa.

Game of Thrones - takiksi mieheni nokkelasti tituleeraama liehuhelma on viime vuotinen löytö UFFin tasarahapäiviltä 4 eurolla.

PS. ekasta kuvasta juolahti vielä  mieleen - pitäisikö leikkauttaa pitkähkö polkka??

 

translation// wearing Isabel Marant pour h&m leatherpants, MKA for Bik Bok sweater, trifted coat, Marc by Marc Jacobs watch, vintage belt and Nike Roshe sneakers. 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kyllä on elo kirjaimellisesti ruusuilla tanssimista, kun helmikuussa on kadut kuivia ja aurinkokin alkaa näyttäytymään päivä päivältä nohevammin.

tässäpä siis tämän päivän toiveasu pikemminkin kuin päivän asu. vielä ei tohdi varpaita paljastaa, mutta tätä kyytiä siihen ei mene hirmuisen kauaa enää. Isabel Marant pour H&M malliston hennon läpikuultavat printtihousut joutuvat myös venailemaan vielä hetken kaapissa ennen varsinaista käyttöönottoa - siihen saakka vain fiilistellään. 

suurisolkiset sandaletit ovat Balenciagan. mahtuu heittämällä elämäni kenkähankinnat TOP 3seen. 

translation// dreaming of summer. wearing Isabel Marant pour H&M pants with Balenciaga heels and Marc by Marc Jacobs watch.

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

uutta helyä korvannipukoihin.

olen äärimäisen laiska käyttämään mitään korvissani. koskaan. mutta nyt saatan tehdä poikkeuksen näiden lounastuntilöydösteni kanssa. hieman reilut kaksi euroa parista kaunista rihkamaa on mielestäni oikeinkin käypä hinta.

kyllä on prameat.

translation// new rhinestones from Cubus.

Pages