Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eilen kotilauantain kunniaksi leivottua mustikkapiirasta sekä zarasta perjantaina löytyneet ihana kepeät ja silkkiset kesäshortsit. kävin perjantaina extempore reissun helsingissä noutaakseni pikkuveljen lentokentältä, sekä hieman myös juhliakseni hänen kotiinpaluutaan ystävien kesken - tällä samalla reissulla ehdin pyörähtää tasan 11 minuuttia myös Jumbon zarassa matkalla kentälle. 

viikonloppu on muutenkin kokonaisuutena lipsahtanut pahasti päiväuni- ja herkuttelulinjalle. huomenna takaisin ruotuun.

kivaa sunnuntaita.

translation// perfect silky summer shorts fom zara.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

IHANA TUKKA. ja tätä sanon harvoin ääneen omastani.

viimeisen puolen vuoden (vaiko sittenkin vuoden) aikana olen kitkenyt kampaajakäynnit täysin elämästäni. laiskuuttani ja pihiyttäni. oma tukkani kun ei koskaan ole ollut lähellekään valloittava, vaan päinvastoin helvetin työläs luihu - siis jos mielin kulkea ilman takaraivoponnaria suortuvat valtoimenaan.

ja sanotaan nyt tämäkin ääneen - hiusteni huolto on jäänyt viime aikoina markettivärillä omin käsin tapahtuvaan tyvikasvun skarppaukseen. ja latvojen viisihaaraiset ovat saaneet vain olla. who cares.

mutta koska kevätaurinko paljasti hyvin rajusti kuontaloni kuosin, päätin varata ajan luottokampaajalleni Salelle Napsiin ja tadaa - mulla on ihan sairaan upee tukka ny ! latvasta lähti 12 senttiä nyt ainakin ja sävy on ihanan mansikkaisen kepeä. 

menkää kampaajalle naiset. tämä tuntuu - ja näyttää - ihanalta!

translation// loving my new strawberry-ish hair. wearing Crocker denim, Zara boots,  Lindex hat & blouse and a Zara scarf.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kuluvan viikon top 3 tärpit.

1// Aussie Blog Awards on enää muutaman hassun viikon päivän päässä. gaala-asuni matkusti Kenzon kassissa tänään vaatturille hienosäädettäväksi. sen kerran jos pitkään mekkoon sonnustaudutaan ja ollaan ihan fiininä,  niin mekon on paree istua just eikä melkein.

muistathan äänestää suosikkiasi Readers Choice kategoriassa täällä

2// ruusuja. läjäpäin ruusuja. ja mielellään niin aseteltuna, että suuri kukkapuska on ensimmäinen asia minkä näkee herätessä.

3// menneiden matkojen fiilistely. Lilyn toimitus on haastanut jakamaan parhaimpia lomamuistoja lukijoiden iloksi, ja olisin niin kovin tahtonut kertoa teille ikimuistoisesta Balin matkastani. mutta vanha koneeni, joka kätkee matkakuvat kovalevylleen, on hukassa. jos paikannan koneen ja kuvat, niin lupaan julkaista muutaman kuvan ihanilta Gilin saarilta.

translation//  iPhone pics from my week.

Pages