Ladataan...
lainahöyhenissä

pallot on pinkeinä, nurkat putsattu, cocktailpyörykät paistettu ja sihijuomat kylmässä - toisin sanoen, PIAN juhlitaan. toivottelenkin täältä hymyssä suin riemua ja naurua myös teidän vappuunne.

ja aurinkokin paistaa vaikkei ennustusten mukaan pitänyt. huikeeeta.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

aloitin, ja melkeinpä lopetinkin, viikonloppuna pienen kotiprojektin - ajatuksenani sisustaa koti ikään kuin uusiksi vanhoilla tavaroilla. tämä huushollin ympärimylläys on tullut jo oikeastaan perinteeksi kevät-syksy sykleissä.

koko freesausprojektin kultainen lanka on tässä: mikään sisustusesine ei jää vanhalle paikalleen.

korjasin suuren osan messinkisistä esineistä syrjään talvea odottamaan, ja siirsin tilalle marmoria, kirkasta lasia ja kevyempiä tavaroita. antiikkipiirongin päällä aiemmin olleet marokkohenkiset lyhdyt siirtyivät takan päälle, ja tämä vanha puukori lasipulloineen siirtyi uuteen paikkaansa jääkaapin päältä.

suosittelen visusti tätä prokkista vaikka vappupäivän puhteeksi. koti ihan kiljuu kesää.

translation// livingroom details.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

lauantaiaamun purtavat toimitettuna suoraan sänkyyn. tämä juuri passelin kokoinen metallitarjotin löytyi perjantaina työpäivän jälkeisellä piipahduksella läheiseen osto- ja myyntiliikkeeseen. omilla pienillä jaloillaan seisova tarjotin hurmasi kertaheitolla. nätti kuin mikä.

hopeavadille katetusta aamiaisesta löytyi hedelmien ja munakkaan lisäksi uusi lempiherkku - veteen ja soijamaitoon tehty mikropuuro passionhedelmällä, vadelmilla ja hunajalla. sunnuntaina puuroon lisätyt päälliset - banaanisiivut ja hunaja - toimii ehkä vielä jopa tätä vattuyhdistelmääkin paremmin.

näiden kuvien siivittämä huutelen energistä vappuviikkoa tyypit !!

translation// saturday breakkie served in bed.

 

 

Pages