Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viikon varrella puhelimeen tallentuneet järvimaisemat:

1// lauantain veneilyeväänä synttärijuhlien ylijäämä Foccaciat 2// maanantain iltauinnit tyynessä Muuratjärvessä 3// tänäaamuinen rauha Jyväskylässä ennen Neste Rallin starttia - tästä hetkestä sunnuntaihin onkin sitten koko kaupunki yhtä Citroen- paitaa ja muikkulautasta.

kaasu pohjassa kohti lomaa. kirjaimellisesti.

translation// last weeks snapshots via instagram - find me @Pirett

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihan riviera chicksinä välimerellisissä viboissa tässä kotimme viereisellä rujolla betonirampilla moi. lierihattu vinossa, iho ilmeisen liukuruskettuneena hartioista aina kohti jalkoja vaalentuen ja naama ihan muikkuna.

kevyt pitsitoppi on viime keväinen hankinta Monkista. yllätyn aina ja edelleen, topin hurjan kauniista leikkauksesta, siihen pukeutuessani - tässä vaan on kaikki kohdallaan. 

kuten elämässä muutenkin tuntuu olevan - kaikki passelisti balanssissa. 

toivottavasti Sinullakin.

translation// wearing an old black skirt with Monki crochet top & my dad`s  straw hat

 

 

Ladataan...

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

vika maanantai ennen lomaa. feeling pretty awesome.

toivon totisesti että helleaalto jatkuu ainakin vielä nelisen viikkoa. taukomatta. Suomi taitaa siis sittenkin olla kesälomamme trooppinen keidas - kaukomaat saavat odottaa synkkään vuodenaikaan.

BikBokin alesta löydetyt södet hörhelöpöksyt ovat paitsi hurjan kauniit, myös just nyt ainoa vaate missä voi edes kuvitella hipsivänsä ympäri huushollia.

translation// new sleep shorts from BikBok.

Pages