Ladataan...
lainahöyhenissä

 

pimenevät illat piristyivät kummasti kun varasimme kahden rakkaan ystäväni kanssa extempore matkat Espanjaan Costa Bravan hiekoille - koko projektiin meni matka-ajatuksen heräämisestä lentojen ostoon vain muutama hassu tunti, eli todella nopeassa syklissä touhuttiin.

siispä arvon lukijat, löytyiskö taskustasi vinkkejä Barcelona-Costa Brava alueelle ja lähimaastoon. olisin ikikiitollinen.

translation// just booked an extempore vacay to Costa Brava. so excited!

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

tämä vahvasti Esmeralda- vivahteinen asu oli kiistatta yksi kesän hempeimmistä. hartioilta pudotettu paita on tuliainen Tukholmasta reilun vuoden takaa, eikä romanttisista vivahteistaan johtuen eksy ylleni kovinkaan usein.

kesäloman loppumisen kunniaksi yllytin kuitenkin itseni hurjan hempeäksi ja keinahtelin maksihameessani ja kukkapaidassa niinkin eksoottisilla tienoilla kuin torilla ja lähikaupassa. avot.

ihanaa viikonloppua ! ja romantiikka hei - paljon romantiikkaa päiviinne.

translation// wearing zara maxi skirt & some random flower top from Stockholm

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

yksi ihana uutuus syysgarderobissa - kiitos Carlingsin. napakka, liki napamittainen turtle neck raitapaita on suorastaan hurmaava. juuri tarvittavan skarppi, olematta kuitenkaan turhan hankala arkikäytössä.

inhoan kauniita vaatteita, jotka kuitenkaan syystä tai toisesta eivät toimi ihan tavallisena päivänä, ilman sen kummempaa eforttia. vaatteessa on tärkeintä viihtyä, ja jos siinä samalla onnistuu näyttämään mukiinmenevältä friidulta, on vaate takuulla mieleeni.

toisin sanoen, tämä nafti raitapaita on uusi arjen sankarini.

 

translation// wearing Carlings turtle neck stripey *, Carlings midi skirt *, h&m leather jacket & zara boots.

*gifted / saatu

 

Ladataan...

Pages