Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihastuin Meksikossa ikihyviksi hyytävän kylmään tuoreblendattuun ananasmehuun eli Jugo de Pina:an. hieman asiaan perehdyttyäni (=google), tämän jumalten juoman laatimisen helppous paljastui, ja surautin kokeeksi erän ananasmehua kotiblenderissä. ja kyllä - se maistui tismalleen samalta kuin Holboxin saarella, joskin oma olkkari ei miljöönä ollut ehkä yhtä huumaava kuin hienohiekkainen paratiisisaari.

jos siis tahdot tietää, mistä veuhkaan, testaa tätä:

Jugo de Pina kahdelle

puolikas ananas

reippaasti jäämurskaa

n. 1 dl vettä

(steviaa/sokeria)

kuori ja paloittele tuore, mahdollisimman kypsä ananas - muista poistaa puiseva keskiosa. kippaa ananakset blenderiin yhdessä vesitilkan ja jäämurskan kanssa. aja sileäksi. JOS kaipaat lisämakeutusta, lisää sokeria tai steviaa joukkoon. vettä ei tarvita kuin juuri sen verran, että juoma notkistuu kivasti.

ja ei muuta kuin Cheers!

 

tämä on niin hieno esimerkki siitä, miten simppelit jutut ovat toisinaan taivaallisia.

freesiä viikonloppua, hei!

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

muutama puhelinkuva viikkojen varrelta tähän väliin.

1// pakkaspäivän reippailut Onnin kanssa - koirakuume sen kuin kasvaa kasvamistaan, kiitos tämän jätkän.  2// uusi matto ja ihastuttava väriharmonia mustan, haalean denimin ja luonnonvalkean kesken.

3// eilen oli paras keskiviikko ehkä koskaan -  salitreenin ja saunahetken jälkeen kokkasimme ystäväni luona TikkaMasalaa, korianteriraitaa ja valkosipuli naan- leipää. älytöntä herkkua.

4//  parasta vierihoitoa tasaraidoissa lauantaiaamuna.  5// pitkästä aikaa hieman viiniä ja aamun asti valvomista. 6// kodin ensimmäiset tulppaanit ja kirpputorilta vitosella löytynyt Riihimäen vanha Eau de Cologne- pullo.

 

translation// random instgram pics from last weeks.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

lomareissun toinen tuliainen itselle on tämä kaunis, käsityönä tehty jättikassi - täsmäostos kesän viikonloppu-, piknik- ja rantsukeikoille. laukku ei paina itse juuri mitään, joten isommankin satsin kampetta tässä kuljettaa aika vaivattomasti.

kirjaillusta kankaasta ja konjakinsävyisestä nahasta kasaan kursittu kassi maksoi kotimaan valuutassa vain muutaman hassun kympin. aika hyvä diili sanoisin.

tuolla se nyt odottelee vaatehuoneessa kesää ja kärpäsiä.

translation// adore this huge handmade bag I got myself as a souvenir from Mexico.

Pages