Ladataan...
lainahöyhenissä

 

en onnistunut välttymään perinteiseltä lomalenssulta tälläkään kertaa - hotellihuoneen ilmastointimasiinat onnistuvat aina aiheuttamaan viheliään tukkoisudeen.

paikallisen apteekin sorjasorminen myyjä antoi eilen sellaiset dropit matkaan, että olo oli onneksi jo aamusta hieman parempi. 

aamiaisella join vielä kaksi kuppi todella tujua inkivääriteetä ja johan alkoi pelittää. ehkä tässä jonkinlaiseen juhlakuntoon selvitään sittenkin iltaa kohti.

juhlikaa turvallisesti

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

vaikkakin reissuporukkamme on melkoisen suuri (+/- 16 henkeä), on päivät soljuneet kitkatta, ja lähestulkoon samalla kaavalla: ruokaa, rantaelämää, ruokaa, meressä puljaamista, ruokaa. 

hartioita ja poskipäitä kirveltää paahtava aurinko, mutta varjoonkaan ei oikein malta.

elämä on täydellisen mutkatonta juuri nyt.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

hei ihanat.

viime päivien hiljaiselooni on loistava syy. olen lomalla. niin täydellisesti lomalla, ettei jumittava nettiyhteys ole juuri houkutellut blogin ääreen. enkä olisi tänne tätä aiemmin ehtinytkään. 

kolmen vuorokauden matkustaminen näkyy vielä nesteenä nilkoissa, mutta väsymys kaikkosi samoin tein kun pääsimme ensimmäisen viikon kohteeseemme Koh Lipen saarelle. tämä on paratiisi.

lomakuulumisia päivittelen snapchattiin (tiiupiret) huomattavasti tiuhempaan kuin tänne. 

Pages