Ladataan...
lainahöyhenissä

 

jos yhden toiveen nyt saisin, niin teleporttaisin itseni Puerto Morelokseen, ja söisin itseni tainnoksiin.

tuo pieni kalastajakylä Meksikossa oli todellinen ruokafiilistelijän paratiisi - käsittämättömän herkullista ruokaa tarjoiltiin pilkkahintaan oikeastaan jokaisessa kylän ravintelissa. 

yksi ylitse muiden oli kuitenkin sympaattinen kahvila El Nicho, missä valtava vakioaamiaiseni koostui poikkeuksetta maagisesta Breakfast bun annoksesta, missä korianteri-manteli- kaalisalaatin kera tarjotun rapean leivän sisään oli kasattu kananmunaa, kinkkua, pinaattia, tomaattia ja lempeää aiolia. simppeli, mutta ah niin nerokas makupaletti - tätä on testattava pian kotikyökissä.

 

translation// vacay memories from Puerto Morelos.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

eräs lukija tiedusteli, kuinka onnistun pitämään kenkieni valkeat pohjat puhtaina - mistä syystä paljastan nyt  salaisen aseeni. vastaus on kovin simppeli, mutta harva tulee sitä ehkä ajatelleeksi kenkien puhdistukseen.

tämä käyttämäni puhdistaja,  ja valkeiden kenkien pelastus on IHMESIENI. maaginen marketeissa myytävä sieni, jonka toimintaperiaatetta en piruvie pysty käsittämään, puhdistaa siis kaiken kaikesta - myös pinttyneen lian valkeista kengistä, siinä missä yksikään kokeilemani puhdistusaine ei tehoa.

testatkaa ja hämmästykää.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

keskityin viikonloppuna 100- prosenttisesti kotoiluun, perheeseen ja ystäviin.

tällä laskukaavalla jäi siis 0- prosenttia blogijutuille - ihanaa kerrankin näin. maleksin villasukissa ja yöpusakassa pitkälle aamupäivään, nautin täydellisen aamiaisen siunaamatta ajatustakaan asettelulle tai valaistukselle ja leivoin sydämeni kyllyydestä - valokuvaamatta mitään näistä tekemisistäni. täydellisen vapauttavaa.

tästä syystä siis hieman laimea postaustahti. mutta nyt petraan!

 

Pages