Ladataan...
lainahöyhenissä

kaupallinen kampanja, yhteistyössä ASUS

täältä se meikäläinen teille postauksia rustailee - lokoisasti kotisohvalta. sohvasta, torkkupeitosta ja Asuksen ZenBookista on tullut sen verta tiivis kolmikko, että yhtäkään en vaihtaisi pois.

blogi on minulle suurelta osin ihana harrastus - en siis tee tätä täysipäiväisesti työkseni. ja toki tahdon tämän harrastukseni olevan mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. en tiedä mitään raivostuttavampaa kuin kaatuilevat selaimet, kestämättömät akut ja aina hukassa olevat kameran kuvansiirtopiuhat. toleranssini tietokoneiden vi**uilulle on täysi nolla. (olkoonkin tämä käyttäjäperäistä tai ei)

tämän sanottua, voin käsi sydämellä sanoa että taidan olla pikkaisen rakastunut  ZenBookiin.

minulle koneen kiistatta tärkein ominaisuus blogihommissa on terävä ja kirkas näyttö, ja sen myötä kuvankäsittelyn tehokkuus ja helppous - mistä  ZenBook UX305 saa täydet kymmenen pistettä. valokuvien kanssa puljaus on päivittäistä ja siihen tuhraantuu kirkkaasti eniten aikaa koko blogitouhussa - tästä syystä tahdon saada kuvat siirrettyä koneelle mahdollisimman nopeasti. ZenBookissa kuvien siirron kannalta käyttömukavuutta lisää kiinteä muistikortinlukija, joillaista työkoneessani ei ole aiemmin ollut. kerrassaan nerokas ominaisuus.

en myöskään voi olla ylistämättä edelleen koneen keveyttä - ja näppärää kokoa ylipäätään. kannan konetta mukana joskus käsilaukussa pitkin päivää, ja en oikeastaan edes tiedosta laukkuni kätkevän sisälleen tietokonetta.

myös nämä ominaisuudet ansaitsevat erityismaininnan:

  • näppäimistö nousee juuri passelisti koholle, joten kirjoittaminen on helppoa ja näppäimissä on kiva napsahtava tuntuma.
  • akku kestää kivasti
  • kerrankin riittävän pitkä laturinjohto

hyvin siis pyyhkii kotitoimistossa - ZenBookin myötä bloggailumukavuus on petraantunut huimasti.

 

Sinullekin Asus ZenBook UX305 ??

muistakaa ihmiset osallistua instgramissa Asuksen kuvakisaan - osallistujia on vielä hyvin maltillisesti, joten tsäänssit ZenBook UX305 unelmakoneen voittamiseksi ovat vähintäänkin erinomaiset. jaa instagramissa kuva unelmapaikastasi hashtagein #zenpaikka ja #zenbook instgramissa 7. toukokuuta mennessä, niin olet mukana tämän ihanan koneen arvonnassa.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kuviin kätkeytyy loikoilua, ulkoilua, makkaranpaistoa ja luontobongailua. eli kutakuinkin parasta mitä toivoa saattaa.

vietimme viikonlopun kauniissa Kainuussa perheen parissa. aurinko helli läpi viikonlopun ja luonto pisti parastaan noin muutoinkin - näin ensimmäistä kertaa eläissäni komean ukkometson ja veikeän ketturepolaisen.

onneksi kesälomasta aimo siivu vietetään juurikin näissä maisemissa.

translation// my weekend in pics.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

 

pyhät pyssyt olen onnesta soikeana. kuvissa kujeilee joulupäivänä syntynyt suurenmoinen Chloe- neiti, joka liittyy pian osaksi pientä perhettämme.

Chloe on asunut koko nelikuukautisen elämänsä Glinan koiratarhalla Romaniassa, jonne hänet pelastettiin heti syntymästään yhdessä emänsä ja kolmen sisaruksensa kanssa. adoptioprojekti pyörähti eilen käyntiin, ja Chloe saadaan toivottavasti mahdollisimman pian kotiin luoksemme.

koiraprojektissamme meni kutakuinkin siis kaikki suunnitelmat uusiksi. olimme jo vankasti kääntyneet rotukoiran hankintaan, ja kaiken piti olla selvillä - kunnes törmäsin Chloeen.  sydän sanoi heti että tässä on meidän koira, vaikka järki pikkaisen hankasikin vastaan - emmehän tästä veitikasta tiedä juuri mitään. silti päätös tuntuu sydänjuuria myöten oikealta. näin tämän kuuluikin mennä.

blogissa päästään siis pian seuraamaan tämän rasavillin hurmurin kasvua tomeraksi koiraneidiksi.

ps. sydän sydän sydän sydän sydän jaiks iik sydän

Pages