Ladataan...
lainahöyhenissä

 

jummi. Chloe on kotona. ylistyssanoille ei ole loppua - koira on aivan huikea tyyppi, ja varastanut sydämemme täysin.

tässä myös kuvina meidän perheen toteutus siitä yhteisesti päätetystä periaatteellisesta koirankoulutuksen kultaisesta langasta: koira ei tule sänkyyn. winning.

puolustukseksi tähän hellämielisyyten löytyy tosin useita syitä:

  • Chloella oli mitä ilmeisimmin lentokoneen ruuman vedosta aiheutunut nuha. thats why. nuhassa kukaan tahdo nukkua yksin
  • ihmismieli on heikko (mm. koska koiralla nuha)
  • kivempi nukkua porukalla. nenä koiran korvantaukseen lintattuna.
  • on niin siisti tyyppi että ei lasketa oikeastaan edes "koiraksi" - hän on pikemminkin persoona. ja persoonat saa tulla sänkyyn.

translation// home at last. our gorgeous rescue puppy Chloe

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kävin eilen vanhempien mailla ihastelemassa kesää, saunomassa ja syömässä kesäherkkuja - mm. äitini itse kasvattamaa parsaa. ja kuluttamassa sitä kuuluisaa, odottavan pitkäksi käyvää aikaa.

huomenna aikaisin aamusta lähden vihdoin noutamaan sorjasäärisen Chloen kotiin. nämä viimeiset tunnit tuntuvat ikuisuuden mittaisilta, enkä keksi oikein muuta tekemistä kuin yhä uudelleen ja uudelleen tarkistella huushollin koiranpentuvalmiutta. kakkapussit ja tsiljoonaa sorttia koiranameja on toki myös pakattu valmiiksi huomista varten, ja ensi viikon olen tyystin mammalomalla.

hurja viikonloppu siis tiedossa - ja vieläpä ilmeisesti aurinkoinenkin.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Atlantastakin löytyi piskuinen Zara, jonka kiersin nopeasti läpi alkuloman ostospuuskassani. matkalaukun häviäminen loman alkumetreillä pakotti ostamaan muutamia käyttövaatteita alusvaatteista nyt puhumattakaan, ja voin kertoa ettei oman garderobin äkillinen uudelleen hankkiminen, edes osittain, ole ollenkaan helppo nakki. en nimittäin alushousuja  lukuunottamatta löytänyt muuta järkevää ostettavaa, kuin tämän kauniin käärmekuosisen huivin. eikä tämäkään ole ollenkaan järkevä, kun ajatellaan etten omannut yhtä ainoaa vaihtovaatetta.

no, huivi oli kuitenkin löytö. se on kaunis. .

onneksi laukku palautui heti tiistaiaamuna - tämä maanantainen ostossaldoni kun ei olisi ehkä kuitenkaan mennyt vaihtovaatteista.

translation// found this perfect snakeprint scarf from Zara.

Pages