Ladataan...
lainahöyhenissä

 

sattuipa sopivasti - tämä mokkanahkainen pussukkalaukku löytyi kirpparilta kuin tilauksesta. festarilaukulle on tarvetta tulevana viikonloppuna, ja tähän pussukkaan mahtuu kaikki tärkeät.

festarielämän lisäksi laukku sopisi kauniisti myös suojaruukuksi. kaktus tai joku myy vihreä kasvaisi tästä varmasti hyvinkin kauniisti.

ps. kodistamme varmaan näkyy mieltymykseni patinoituneeseen nahkaan.

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olen mökkeillyt antaumuksella läpi viikonlopun. ja uskotte varmasti vaivatta, ettei kuvien miljöössä paljoa mielinyt blogihommiin tai koneen äärelle ylipäätään. sen sijaan kalastelin, pohrusin läpi mökkipihan vanhoja aittoja, leivoin sämpylöitä, saunoin ja join punaviiniä enemmän kuin tarpeeksi.

ystäväni ja perheensä "mökki" on jotain aivan käsittämätöntä kokonsa, tunnelmansa ja interiöörinsä puolesta. kaltaiselleni antiikkifriikille tämä torppa aiheuttaa todellisia sydämentykytyksiä kerta toisensa jälkeen.

Chloekin viihtyi erityishyvin. kuten kuvista näkyy.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kesäni on pelastettu. siis jos - ja toivottavasti kun - kelit tästä petraavat edes kymmenen asteen paremmalle puolen.

tämä viikko on ollut nyt jotenkin erityisen hyvä: löysin täydelliset kesäkengät, ja yllätin ystäväni, ja jopa itseni ilmoittamalla, että tänä vuonna meikäläinenkin tanssii musiikin jytkeessä Ruissalossa  - ja mitkäs muut kuin nämä hapsusandaalit jalassa. 

Belle by Sigerson Morrisonin Allegra sandaali on pretty much unelmieni täyttymys. pehmeä mokka hennossa harmaansävyssä somistettuna kantapäiden rytmihapsuilla, vastaa viimeistä piirtoa myöden mieltymyksiäni. tulemme kokemaan vielä tsiljoonat askeleet yhdessä.

kengät löytyi MI.NO Shoes- nettikaupasta, ja heidän vailla vertaansa olevasta kenkävalikoimasta. Sigerson Morrisonin lisäksi tyylikäs myymälä myy myös mm. ATP Atelierin, By Malene Birgerin, Terhi Pölkin ja Whyredin kenkiä sekä paljon, paljon muutakin hipelöitävän ihanaa. suosittelen pyörähtämään.

olen huumaantunut uusista kengistäni, ensi viikolla alkavasta lomasta ja elämästä yleensä.

translation// perfect pair of summer sandals from Belle by Sigerson Morrison. *

*= gifted, tuote saatu blogin kautta

 

Pages