Ladataan...
lainahöyhenissä

 

innostuin raivoisaan kaappien siivoamiseen, ja päätin luopua ronskilla kädellä kaappien täytteenä pyörivistä tavaroista ja vaatteista. huomisesta lukien nämä tavararöykkiöt löytyy Kirpparilla.fi (Jyväskylä) pöydästä numero 192. mukana on paljon laadukkaita ja hyväkuntoisia vaatteita, asusteita, astioita ja sisustusesineitä.

tavaraa on niin järjetön määrä, että täydennän pöytää mitä ilmeisimmin päivittäin.

käykäähän kynnelle kykenevät kurkkaamassa.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

IWELLOjengin toinen tapaaminen keskittyi vahvasti ravintoon - kukin viikkotapaamisemme pitää sisällään luennon, ja yhteisen treenin vaihtelevin teemoin. tällä kerralla keskustelimme luento-osuudessa ravinnon merkityksestä,  lisäravinteista, sokerihimosta, vallitsevista ja menneistä ravintotrendeistä sekä terveen maalaisjärjen tärkeydestä.

tunnustan itse kokeilevani herkästi eri villityksiä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta maidottomaan ja proteiinipainotteiseen - kuitenkin siten, että poimin näistä trendisuuntauksista vain joitakin oikeasti omalle keholleni soveltuvia ohjenuoria: proteiinilisää käytän ainoastaan rankan kuntosalitreenin jälkeen, maitotuotteita suosin hyvin niukalti ja superfoodeista käytän päivittäin rouhittua pellavaa, chian siemeniä ja kookosöljyä.

olen viimeisen vuoden aikana löytänyt äärimäisen miellyttävän balanssin suhteeseeni ruokaan. syön arkisin varsin terveellisesti - joskaan en askeettisesti, vaan edelleen ruuan herkullisuutta vaalien. olen oppinut lisääntyneen liikunnan kautta sen, mitä kehoni oikeasti ravinnolta kaipaa.  tykkään siitä, että kroppani toimii ja on hyvällä tuulella.

 

 

kakkosviikon kotitehtäväksi saimme kukin tehdä jonkin muutoksen ruokavalioomme. omalla kohdallani koen tämän varsin hankalaksi tehtäväksi, koska mielestäni ruokavalioni on aikalailla mallillaan. juon runsaasti vettä pitkin päivää, en käytä sokeria juuri lainkaan (en juo myöskään mehuja tai syö maustettuja jugurtteja tai myslejä tms), syön vähintäänkin 2kg kasviksia ja hedelmiä päivittäin ja  muutenkin aterioin monipuolisesti ja terveellisesti. pyrin myös syömään vähintään neljän tunnin välein, joten tästäkään en keksi petrattavaa.

toisaalta sitten taas, koen myös olevani aika armollinen itselleni ruokavalioni suhteen. jos namihammasta kolottaa, niin herkuttelen.  syömähinkuni  ovat tällä hetkellä kivasta balanssissa,  enkä koe ruokatottumuksieni kaipaavat myöskään muutosta ns. joustavampaan suuntaan.

oikeastaan ainoa mieleen tuleva seikka ruokavaliossani olisi tarkistaa, saanko tarpeeksi kalsiumia maitotuotteiden jäätyä vähemmälle. toinen varteenotettava asia on itse ruokailuhetkeen keskittyminen - huomaan usein syöväni liian rivakasti, joten pureskeluun keskittyminen on toinen muutosta kaipaava asia.

keksisitkö Sinä jotain viilattavaa ruokavaliossasi ?

 

viikon treeninä keskityimme keskivartalon vahvistamiseen. alkuveryttelyn jälkeen jumppasimme vatsalihaksia pariliikkein aivan Jyväsjärven sataman tuntumassa. kiitos mustavalkeista kuvista Modernisti Kodikas- blogin Kertulle.

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

viikonloppuaamut ovat parasta maailmassa.  sängyssä viisimetriseksi itsensä venyttävä sorjasäärinen pentuni rakastaa niitä myös. silloin saa sätkiä nukkuvia ihmisiä tassuilla naamaan ja muutenkin kiehnätä ja pyöriä - olla ihan kreisipentua ja olla menemättä sateeseen pissille.

en voi tätä liikaa toitottaa - rakastan leijonanpentuani valtavasti.

ihaninta viikonloppua toverit.

ps. sataispa, niin ei tarttis tehdä just mitään.

 

 

Pages