Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kuvia viikon takaiselta pilkkireissulta - mikä taisikin olla viimeinen ihana pakkaspäivä ennen lauhtumista vesikeleihin. 

blogimateriaali sanan varsinaisessa merkityksessä on kelien johdosta jäänyt hieman vähemmälle, mutta tämähän on jokavuotinen pulma. emme siis ota tästä kummoistakaan pulttia, vaan odottelemme suopeampia kuvauskelejä. ja näissä maisemissa odottelu on vähintäänkin mukavaa. 

ps. naapurin urhea vislapentu Edi on kasvanut jo melkoiseksi rotjakkeeksi. 

 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

täydelliset kesäfarkut check.

välipäivä Bangkokissa loman paluumatkalla oli oikeastaan täysin turha stoppi. olisin tahtonut jo helkkarin kyytiä kotiin, enkä jäädä jumiin tsiljoonakaupunkiin karmean suurien kauppakeskusten keskelle. nyt jälkikäteen mietittynä välietappi oli taas oikeinkin hyvä asia - etenkin kun onnistuin risafarkkujen lisäksi löytämään täydellisen mekon ystävieni kesähäihin. 

ihanaa viikonloppua - aurinkokin kuulemma paistaa. 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Kaupallinen yhteistyö, Elovena 

Elovena haastoi välipalapatukkakampanjassaan tarkastelemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. tämä on nykyään yksi suosikkiaiheistani, mihin panostan päivittäin ja edelleen enenevässä määrin. 

oma hyvinvointini rakentuu terveellisen ruokavalion lisäksi hyvin pitkälle kolmesta asiasta: vesi, välipalat ja viikko-ohjelma. 

  • pidän välipaloja visusti lähettyvillä. pähkinöitä, kuivattuja papuja ja makeuttamattomia Elovena välipalapatukoita löytyy työpöydän laatikosta aina - kuin myös hedelmiä ja napostelukasviksia jääkaapista. 
  • työaikana pöydälläni on aina puolenlitran lasituoppi vettä, joka ei ole koskaan tyhjillään. kotosalla vedenjuonti jatkuu vähemmän organisoidusti läpi päivän - pakastimen yhteydessä oleva jääpalakone on esteettisesti melko epäkelpo, mutta ah niin käytännöllinen. 
  • laadin aina maanantaisin alustavan viikko-ohjelman, eli kirjaan tärkeät menot ja ennen kaikkea tulevan viikon treenit kalenteriin. etukäteen mietittyjä treenejä tulee hyvin harvoin peruttua akuutin väsymyksen tai motivaatiopulan vuoksi. 

näiden lisäksi pyrin myös aina olemaan positiivinen - säästä tai muista ulkoisista vaikutteista huolimatta. toki silläkin on vaikutusta mielialaan, että aloitan jokaisen päivän aikaisella aamulenkillä riemuisan koirani kanssa - joka on siis aivan kreisihauskaa seuraa. aina. 

 

 

uusin satsaus omaan hyvinvointiini kirkastui vuodenvaihteen lomamatkalla. jätin tietoisesti kahdeksi viikoksi lihan ja maitotuotteet pois ruokavaliostani, ja keskityin syömään ainoastaan kalaa ja äyriäisiä - enkä muista oloni koskaan olleen yhtä kepeä ja vaivaton.

loman jälkeen olen pyrkinyt minimoimaan lihatuotteet ruokavaliossani, ja korvaamaan tämän kalalla ja kasvikunnan proteiineilla. tarkoitukseni ei ole olla absoluuttinen tässä, niin kuin ei millään muullakaan saralla elämässäni. teen siten kuin hyvältä tuntuu, pakottamatta mitään tai kieltämättä itseltäni mitään. 

on ainoastaan hienoa oppia omasta kehosta ja siitä, kuinka tyytyväinen se voikaan olla. ihan vaan jokapäiväiseen olemiseen. 

oletko Sinä tehnyt jotain vastaavaa muutosta hyvinvointisi eteen? 

olisi mielenkiintoista kuulla, mikä toimii juuri Sinulla - ja saada mahdollisesti vinkkejä myös omaan hyvään oloon. 

 

Pages