Ladataan...
lainahöyhenissä

 

Kööpenhaminan sydämessä sijaitseva mm. pressi- ja juhlatilaksi vuokrattava Kinfolk Gallery on virtuoosimaisen Norm Architectsin uusimpia taidonnäytteitä. uskomattoman kaunis tila, jossa kaikki on kohdallaan. 

utuiset harmaansävyt, useat eri metallit, harkitun graafiset valaisimet ja erisävyiset puupinnat kaikki sulassa sovussa. ruosteenpunainen samettisohva vielä kirsikkana kakussa, joka nivoo tilan upean tasapainokseksi kokonaisuudeksi. 

olen hyvin hurmaantunut tuosta sohvan yläpuolella riipuvasta messinkivalaisimesta - osaisiko joku vinkata, mikä valaisin on kyseessä? 

source // Leibal.com

 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

paljettivaatteet ovat suuri heikkouteni. ylivetojen vintage- paljettien rinnalle on viime vuosina jalostunut ehdottoman varteenotettavaa uudistuotantoa. tässä muutamia suosikkeja tämänhetkisistä valikoimista. 

1 // ASOSin lanseeraama premium mallisto ASOS White pursuilee kauniita leikkauksia ja mielenkiintoisia vaatteita. suuripaljettinen hopeahame on erinomainen esimerkki malliston antimista. 

2 // hieman maltillisempaa säihkyä tarjoaa Mangon puuterikultainen paljettikaapu. 

3 // Mangon kynämallinen kääntöhame on pitkän halkionsa ansiosta ihanan eloisa. hameen kääntöpuolelle kätkeytyy myös kultaisia paljetteja.

4 // Zaran hopeinen Slip on mekko on lajinsa valioyksilö. kerrosta mekon alle niukkahihainen poolo, tai valkoinen kauluspaita, mikäli ohutolkaisen mekon pukeminen siltään tuntuu liian uskaliaalta. 

5 // Utergüen paljettikorot ovat ihastuttava pari paitsi hulmuaville helmoille, myös kapeille lahkeille. 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ajattelin kertoa hieman itsestäni.

en ole tätä liioin blogissani harjoittanut - postaukset ovat keskittyneet enemmän visuaaliseen sisältöön ja jokapäiväisiin asioihin. kuitenkin, tuntuu reilulta jakaa edes jotain. etenkin kun ounastelen rakennusprojektin houkuttelevan joukkoomme myös uusia lukijoita. 

aloitetaan tärkeimmällä: nimeni on Tiiu. täällä blogissa käyttämäni Piret on järjestyksessään vasta toinen nimeni. blogin alkuajoilla tuntui luontevalta ottaa käyttöön juuri tämä jälkimäinen nimi  - kyllähän joku anonymiteetti oli sentään säilytettävä.

en omaa virolaisia sukujuuria, vaikka nimeni antaa näin ymmärtää. syntymäni aikoihin Virossa rellesti kuuluisa pankkiryöstäjä Raivo Roosna, jonka rikoskumppanin Piritan nimestä vanhempani viehättyivät siinä määrin, että tahtoivat nimetä tyttärensä hänen mukaansa. hyvä niin, pidän nimeäni erityisenä. 

asun Jyväskylässä. olen asunut koko ikäni, ja varmasti asun vielä pitkään. en kaipaa Helsinkiin, enkä muuallekaan. ehkä vanhana jonnekin lämpimään, mutta kaikki ajallaan. 

perhe ja ystävät on kaikki kaikessa. muutamalta pidemmältä Australian visiitiltäni olen aina päätynyt maitojunalla kotiin. koska perhe ja ikävä. 

ammatiltani olen asianajosihteeri. blogi on minulle ennen muuta mieluisa harrastus - toki myös pienimuotoinen sivutienesti. en osaa kuvitella bloggaavani täysipäiväisesti. pidän selkeistä työajoista, jotta voin suunnitella vapaa-aikani mahdollisimman tehokkaasti. jos olisin itse vastuussa työajoistani, olisi lopputulos varmasti vähintäänkin ihmisen loppuunpolttava. Lainahöyhenissä- blogia olen kirjoittanut kymmenisen vuotta. 

asun avopuolisoni ja Romaniasta adoptoidun Chloe koiran kanssa. toivon elämäämme terveyttä, ja lisää koiria. 

luontevimmin pukeudun kokomustaan. 

nuorena kilpailin esteratsastuksessa aina maajoukkuetasolle asti ja harkitsin muuttoa eurooppaan lajin perässä. ammattiratsastajan urahaaveet ovat kaikonneet, mutta palo lajin ja tavoitteellisen valmentautumisen pariin virtaa edelleen vahvana suonissa. 

harrastan joogaa, saliharjoittelua ja savitöitä. olen ylpeä taidostani innostua mieluisista asioista aivan hulluuden partaalle. 

tahdotko tietää jotain lisää? kysy rohkeasti. 

tervetuloa uudet, ja armaat vanhat, lukijat.  olette tärkeitä minulle. 

Tiiu Piret xx

 

Pages