Ladataan...
lainahöyhenissä

 

harva asia on parempaa, kuin rapeakuorinen maalaisleipä tai sulanut juusto - saati nämä molemmat yhdessä. vielä kun tähän lisätään avokadoa, basilikaa ja suolaa myllystä, voidaan jo puhua täydellisestä herkusta.

ystävääni lainaten, nyt on selvästi valloillaan "lämpimien voileipien toinen tuleminen".  vuonna 2016 lämppäreitä ei tosin rankaista mikrokäsittelyllä, vaan ne paistetaan kullanruskeiksi pannulla.

 

avocado grilled cheese

hyvää maalaisleipää

maukasta juustoa esim. cheddar tai gouda

mozzarellaa

avokado, basilikaa & suolaa myllystä

siivuta maalaisleipä ohuehkoiksi siivuiksi - yön yli levännyt leipä on kaikkein parasta, jolloin leivän koostumus ei ole aivan yhtä pehmeää kuin uunituoreessa leivässä. kasaa molemmille puolille siivu tai kaksi valitsemaasi juustoa, esim. goudaa ja lisää toiselle puoliskolle vielä ohueksi siivutettua mozzarellaa. paista leivän puolikkaita juustopuoli ylöspäin oliiviöljyssä pannulla, kunnes leipien pohjat ovat saaneet kauniin värin, ja juusto alkanut jo hieman sulaa. kippaa toinen leipä kanneksi, ja jatka paistamista niin kauan, että juusto on täysin sulanut. tässä vaiheessa on hyvä madaltaa lämpötilaa - leivät eivät tokikaan saa palaa.

kun juusto on sulanut, nosta leivä pannulta ja avaa leivät varovasti. lisää leipien väliin avokado ja basilika. kansi päälle ja  myllystä hieman suolaa leipien päälle.

pieni varoituksen sana - leivät ovat vaarallisen koukuttavia. ja syntyvät yhtä nopeasti kuin teevesi kiehuu.

ps. testasin myös toista makuparia, pinaatti&feta - mikä sekin oli erinomainen. kääntele pinaattia hetki pannulla oliiviöljyssä ja valkosipulissa. lisää kypsynyt pinaatti ja feta jo alkuvaiheessa leivän puolikkaille juustokerroksen päälle, ja paista edellä kerrotun ohjeen mukaan.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kuvailin sunnuntain ratoksi pitkästä aikaa sisätiloissa - vaihtelun vuoksi muutakin kuin lakanoihin sotkeutunutta Chloea. 

kelit eivät vielä lähimainkaan salli destroyed denimin käyttöä, mutta farkun alle puetut sukkahousut aikaistavat kummasti rosoisen tyylin käyttökautta. muutoinkin kerrokset kiinnostavat juuri nyt kovasti. hennot, paksun neuleen alta pilkistävät, kauluspaidat etenkin.

kiireetöntä sunnuntaita kaverit.

 

ps. snapchatissa huikean suosion saaneet avocado & grilled cheese leivät huomenna vihdoin blogissa.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

monissa tennareissa talsineena, olen nyt onnistunut löytämään maailman kepeimmät tossut. Nike Huarache Ultrat olin jo mielessäni tuominnut palautettavaksi, kun jouduin Helsingin reissulla kesken kaupunkikierroksen ostamaan uudet Roshet kiduttavasti hankaavien nilkkureiden tilalle. 

kuitenkin, vihdoin kenkien saavuttua,  ja niitä ensikertaa sovittaessani, tein siltä seisomalta päätöksen pitää tossut. en ole eläissäni astunut yhtä mukaviin jalkineisiin. näitä ei oikeasti tahdo ottaa jalasta. 

kyllä nyt passaa kevätkatuja odotella. 

kivaa viikonloppua kaverit. 

 

Pages