Ladataan...
lainahöyhenissä

 

helposti kyllästyvää sorttia kun olen, on keittiömme alkanut ajanmittaan hieman jurppimaan. eniten jurppii kalsea sysimusta kivitaso, mutta toiseksi eniten alakaappien pyöreät rosteriset vetimet, jotka ovat sanalla sanoen karmeat. tai olivat

koska kaapinovien vaihtaminen tyystin uusiin olisi ollut turhan suuri projekti, tyydyin vaihtamaan alakaappeihin pelkät vetimet. joskaan 192mm vetimissä ei ole kovin kummoista valikoimaa saatavilla, onnistuin lopulta löytämään kauniit graafiset valkeat vetimet vanhojen tilalle. 

keittiön ilme rauhottui kertaheitolla. jopa musta kivitasokin on huomattavasti harmittomampi silmälle kun ei riitele rosterivetimien kanssa. 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

useammassa kuvassa vilahtanut valkoinen hippimekko on ollut tämän kesän pelastukseni - etenkin mökkimiljööseen velhohihainen kolttu sopii kuin nakutettu. 

tarkkasilmäiset saattavat tosin huomata vasemmassa hihassa valtavan kahvitahran. olen onnistunut kyseisen hihan kastamaan niin monesti maitokahviini, että tahra on useista pesuyrityksistä huolimatta tullut jäädäkseen. 

näkyypähän ainakin eletty elämä. 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ihana juhannus perheen ja ystävien parissa takana. nyt on talviturkki viimein karistettu, ja kesäherkkuja tankattu enemmän kuin riittävästi. 

vielä olisi kahden viikon puserrus, ennen kesälaitumille siirtymistä. juuri nyt, tänä maanantaina, kesäloma tuntuu tulevan todella tarpeeseen.

aurinkoista viikkoa!

 

 

Pages