Ladataan...
lainahöyhenissä

 

koska ystäviä ei passaa kutsua asusteiksi, menee kesän kauneimman asusteen titteli ehdottomasti suurille tasselikorviksille. 

yksinkertaisinkin asu näyttää välittömästi kiehtovalta suurien korujen myötä - tämän huomasivat myös viime viikon hääjuhlien jenkkikaunottaret, jotka ihastelivat kovasti ystäväporukamme näyttäviä koruja. 

 

paras kauneusvinkki sen sijaan on helposti toteutevissa, vaikkei koruista niin piittaisikaan:

ystävän kainalossa näyttää aina kauniilta.  

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

elämäni heittämällä rakkauden täyteisimmät kolme päivää takana. juhlimme torstaista sunnnutaihin ystäviemme häitä viikonloppuna Helsingissä, ja olo on vähintäänkin kaikkensa antanut.  ympäri maailmaa matkanneiden häävieraiden joukko sai uskomattomat juhlat aikaiseksi aina tutustumisristeilystä häiden jälkeiseen puistopiknikkiin ja lähtösaunaan. 

tässä muutama maistiainen tunnelmasta juuri ennen hääjuhlan alkamista. toivottavasti saan jaettavaksi virallisia hääkuvia teille myöhemmin - hätäisesti puhelimella otetut kuvat ei todella nosta oikeuksiinsa maailman valovoimaisinta ja kauneinta hääparia riemukkaine kanssajuhlijoineen. 

 

ps. viimeinen lomaviikko starttasi tänään, joten blogin päivitystahtikin alkaa normalisoitumaan vähitellen. 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

oma koti on tuntunut tänä lomana erityisen ihanalta.

muistan kaksi vuotta taaksepäin, kun diagnosoin itselläni eräänlaisen lomamasennuksen. karmea paine oli jatkuvasti niskan päällä tehdä jotain helvetin kivaa. koko ajan. koti oli vihoviimeinen paikka missä onnistuin saamaan lomavaihdetta päälle. ilahduttaa huomata, että nyt on toisin. 

kolmen viikon lomalle ajoitettujen kahden lomareissun välissä on juuri passelin mittainen pätkä ihan vaan kotiaikaa. ilman aikatauluja ja askareita. ystävän polttarikoristeetkin riippuvat edelleen katossa ja lakanapyykki odottaa narulla noutajaansa jo kolmatta päivää. 

aurinkoista viikkoa!

 

ps. vihdoin hyviä uutisia viherrintamalla kurjan hukkumiskuoleman kokeneiden oliivipuun ja banaanin jälkeen. Opuntia- kaktukseni on alkanut kasvaa hurjaa kyytiä!

 

 

Pages