Ladataan...
lainahöyhenissä

 

kanelinen omenakulho on juuri nyt parasta aamuissani.

herkku syntyy varsin vaivattomasti kasaamalla jugurttia, pannumysliä ja voissa paistettua, kanelilla ja siirapilla maustettua omenaa kerroksittain.

pannumysliin tarvitset kuuman pannun, oliiviöljyä, kaurahiutaleita, siemeniä ja pähkinöitä. paahda mysliä, kunnes paistos saa kauniin paahteisen sävyn. makeuta hunajalla.

nauti heti tai kippaa rasiaan, ja raijaa mukaan toimistolle.

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

inspiraatiokyhäelmä akuuteista toiveista. 

1 // vaaleahiuksisena koen väreihini passaavan beigen sävyn löytämisen lähes mahdottomaksi tehtäväksi. usein beige taipuu liikaa oranssiin, saaden hiukseni näyttämään omituisen värisiltä. tässä The Row:n väljässä kashmirneuleessa sävy on juuri täydellisen viileä - hintakin tosin on, mistä syystä etsinnät jatkukoon. 

2// Chloen Faye on tällä hetkellä laukkulistani ykkössijalla - kiitos ihanan Hannan, jonka laukkua mallailtuani intoni kiihtyi äärimmilleen. syksyn uutuussävy syvä metsänvihreä on taivaallisen kaunis. 

3// musta neulepusero on ikuisuuslistalla sekin - vaaleakarvaisen koiran omistajalta tosin täysin typerä hankinta. & Other Storiesin  villasekoiteneule kiehtoo erityisesti veikeästä normaalia leveämmän kauluksensa johdosta. 

4// hiekansävyinen villahuivi, yes please. samat perustelut kuin beigen kashmirneuleen kohdalla. kuva ei tosin kerro, onko tämä juuri se liian tummaksi toteamani beigen sävy Acne Canadasta, vaiko kenties uusi vaaleampi beige? 

5// kylpyamme. ikitoive pimenevien syysiltojen ja pitkien viikonloppuaamujen riemuksi. jos kylpyammeen omistaisin, olisi  African Botanicsin Kalaharin kylpysuola täydellinen tuote eheyttäviin kylpyhetkiin. 

6// kynttilät. koska syksy ja pimeys. 

7// kärks. Ûterguen hiirenharmaat struktuuriset ballerinat ovat pysäyttävän kauniit jalkineet. käyttökausi alkaa olla pian ohitse, mutta nämä voisi ripustaa seinälle kevätkatuja odottamaan. 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

rasti seinään. pikästä aikaa rehellistä asukuvaa. 

hupaisaa huomata, kuinka alkujaan muotiblogiksi lähes kymmenen vuotta sitten perustettu blogini on tänä päivänä jotain ihan muuta. nykyisin valokeila keskittyy milloin mihinkin ajankohtaisesti tärkeään - lähinnä oman kodin syynäämiseen ja itsensä lihassa pitämiseen.

huomasin myös juuri blogin postausmääriä vilkaistessani, kuinka hiljakseen olen blogiani viime aikoina päivitellyt. arjessa tuntuu olevan nyt niin paljon muuta, että kirjoittelusta on helppo luistaa. 

intoni tähän touhuun ei suinkaan ole hiipunut, päinvastoin jopa.  postausaiheet ja -tahti vain tuntuvat kulkevan sykleissä. niin kuin elämässä kaikki

aurinkoista viikkoa!

 

translation// wearing Zara coat, Selected Femme dress, Nike sneakers, Chanel bag & Celine shades. 

 

Pages