Ladataan...
lainahöyhenissä

 

olen tehnyt periaatepäätöksen siitä, että tämän vuoden väistöasumisen aikana, en hanki yhtäkään tavaraa, mikä ei tule löytämään paikkaansa uudesta talosta. tämä viidellä eurolla kierrätyskeskuksesta löytynyt kaunis rottinkitaso on hieno esimerkki tällaisesta hankinnasta. tälle  käytännölliselle huonekalulle olen keksinyt jo useamman sijoituspaikan myös uudessa kodissa. 

kirpputoreilla tuntuu nyt olevan erityisen paljon kauniita rottinkiesineitä tarjolla - tai sitten huomioni kiinnittyy nyt niihin enemmän kuin ennen. kuitenkaan juuri seinälle asetettavia rottinkiamppeleita ei ole osunut vastaan vaikka olen etsimällä etsinyt. 

vinkiksi mainittakoot, että ajan saatossa kurjaksi kellastuneet rottingit saa uudistettua esimerkiksi mattasävyllä mustaksi maalaamalla. 

 

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

käyttämäni termi lopputalvi kielii vahvasti jo kevään puolelle kääntyneestä mielenmaailmastani. 

kuvissa asu sunnuntailta, ja niin kovin monelta muultakin päivältä. Acnen mokkatakki on ollut leudommilla pakkaskeleillä yllä aina silloin, kun taivaalta ei sada jäätävää vettä tai räntää. 

onnea on luottovaatteet, joissa nainen pysyy helposti ja huoletta lämpimänä.

Tiiu Piret xx

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

ensimmäinen viikko uudessa asunnossa takana, ja täällä näyttää jo kivan kotoisalta.

asunnon sisustamiseen en ole käestänyt sanan varsinaisessa merkityksessä ollenkaan - varmistanut vain, että viherkasveilla on kullakin kasvutarpeisiinsa ideaali valon saanti, ja sijoitellut loput tavarat sinne missä tilaa on piisannut. ja tässä ollaan. 

edellisen asukkaan toimesta olohuoneesta mustaksi maalatut lattia- ja karmilistat ei nekään pistä enää niin pahasti silmään - näyttävät jopa ihan tarkoituksenmukaisilta. 

leppoisaa sunnuntaita! 

 

 

 

 

 

Pages