Ladataan...
lainahöyhenissä

 

pahvilaatikkoelämää on kestänyt nyt toukokuusta alkaen, ja kumma kyllä, elämä soljuu silti kivasti uomissaan. yhtään ei ahdista, että 98% omaisuudesta on teillä tietämättömillä. erinäisissä laatikoissa, useassa eri varastossa. 

itselle avain levolliseen eloon täysin levällään olevassa elämäntilanteessa on pienissä asioissa.

ystävien keittiöissä, minne olen aina tervetullut toteuttamaan mieleni reseptiikkaa, kun omaa keittiötä ei ole.

niissä muutamassa luottovaatteessa, joiden kantaminen on aina yhtä vaivatonta ja keveää - vaatteissa, missä tunnen itseni kauniiksi ja voimakkaaksi. 

vihreissä kasviystävissä, jotka ovat niin ikään, kuka missäkin hyvässä huomassa.  kasvamassa. voimistumassa

uskomattomassa mustakuonossani. suhdettani Chloeen on hankala selittää - kahdessa vuodessa olemme juurtuneet yksiköksi, eikä ilman toista ole kummallakaan hyvä. 

nämä riittää. nämä neljä pientä, suurensuurta asiaa tarvitsen, ja arki pysyy raiteillaan. 

levollista lauantaita ystävät. 

Tiiu Piret xx

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

 

työmaa muuttuu päivä päivältä enemmän kodin näköiseksi. 

kiintokalusteet ovat saapuneet ja suureksi osaksi asennettu. keittiö on asettunut kivasti uomiinsa, ja kumma kyllä, tila tuntuu nyt kalustettuna avarammalta kuin hetki sitten tyhjänä.  useaan kertaan nyansseiltaan muuttunut keittiösuunnitelma näyttää todella toimivalta, ja uskon lopputuloksesta tulevan juuri niin ajaton ja kaunis kun toiveissani olikin. 

kokovalkoinen keittiö tuntui hieman liian kolholta vaihtoehdolta, mistä syystä päädyin seuraavaan lopputulokseen: työtasolliset kalusteet ovat valkoiset, ja keittiön peräseinällä olevalle komeroseinälle tulee aitoviiluinen koivuovi. 

kuvissa myös span allaskaluste, johon niin ikään tulee koivuviiluinen ovi tuomaan pehmeyttä tilaan. 

kuvaan talolta päivittäin instagramin (@tiiupiret) puolella instastoryyn, joten jos reaaliaikaiset kuulumiset innostaa niin sieltä löytyy! 

aikaisemmat talopostaukset löydät tämän linkin takaa

 

 

Ladataan...
lainahöyhenissä

kaupallinen yhteistyö, Didriksons

passaa tulla syys ja myrskyt. olen valmiudessa.

kirkuvankeltainen Didriksonsin Ulla sadetakki, sävyssä Sunburst, on piristänyt garderobiani nyt reilun viikon ajan. olen ihastunut ikihyväksi. takki on paitsi todella kaunis, myös käyttöominaisuuksiltaan niin mukava, että olen käyttänyt sitä päivittäin saapumisestaan asti. satoi tai ei.  

vuorellinen sadetakki on ollut ostoslistallani pitkään - aiempi sadetakki on jäänyt hyvin vähäisellä käytölle juuri vuorettomuutensa vuoksi.

olen lohduton vilukissa ja takki, jonka alle täytyy pukea toinen takki lämmikkeeksi, ei täytä vaatimuksiani sääfiksusta vaatteesta. Ullasta sen sijaan löytyy itsestään kevyt mutta lämmin vuori, nasakka huppu, tyylikäs leikkaus ja kaikki mitä hyvässä takissa kuuluukin. 

Didriksons  on vuonna 1913 Ruotsin länsirannikolla perustettu perheyritys,  jonka arvomaailman keskiössä on eläminen luonnon ehdoilla. brändin tuotannon kulmakivenä on  mahdollisimman luonnonmukaisesti valmistetut säänkestävät vaatteet keliin kuin keliin - Didriksons tahtoo pitää kuluttajat kuivina, onnellisina ja aktiivisina.  tähän ajatusmaailmaan on helppo samaistua. 

merkin syysmallistoon voit tutustua tämän linkin kautta. suosikistani Ullasta löytyy kauniin keltaisen lisäksi myös kaksi maltillisempaa sävyä .

ps. näitä kuvia katsoessa tulee ihan mieleen, että pitäisi pukeutua väreihin useammin. sitä herää ihminen ihan eri tavalla eloon kun yllä on jotain kirkuvaa. 

 

Pages